Dni Petržalky – Oslávte deň detí v Sade Janka Kráľa

Medzinárodný deň detí v Sade Janka Kráľa – Rodinná celodenná akcia Na palube jednorožca sa koná v nedeľu 1. júna 2014 od 10:00 do 17:00 h v Sade Janka Kráľa a v priľahlom obchodnom centre.

Príďte príjemne a užitočne stráviť deň detí na RODINNÚ AKCIU a užiť si NAPLNO deň. Na DETI bude pri REGISTRÁCII čakať fľaša minerálky, sladký cupcake, informačný leták a originálna HRACIA KARTA, s ktorou budú môcť absolvovať 20 atraktívnych STANOVÍŠŤ rozmiestnených po celom Sade Janka Kráľa. Stretnú sa s ATRAKTÍVNYMI SÚŤAŽAMI, ukážkami TECHNIKY a tiež ukážkami práce zásahových jednotiek akými sú Polícia, Hasiči, Horská služba, Záchranka, Vojaci, Kynológovia a mnohí ďalší.
Po úspešnom absolvovaní každého stanovišťa získajú deti na zadnú stranu HRACEJ KARTY pečiatku s písmenom. Na deti, ktoré absolvujú všetky stanovištia a zozbierajú všetky písmena tajničky, čakajú fantastické ceny. Za správne vyplnenú tajničku získa KAŽDÉ DIEŤA svoju FOTKU VÍŤAZA a bude zaradené do žrebovania o atraktívne ceny VÍKENDOVÝ POBYT v KÚPEĽOCH PIEŠŤANY pre 2 osoby a 2 deti na 2 noci v rezorte DANUBIUS HEALTH SPA RESORT BALNEA ESPLANADE PALACE****. Pobyt zahŕňa ubytovanie s polpenziou, lekársku konzultáciu a 3 procedúry. Pre spríjemnenie cesty im spoločnosť IMPA BRATISLAVA, autorizovaný predajca a servisný partner Škoda (dealer roka 2012 a 2013), venuje AUTO ŠKODA s plnou nádržou na CELÝ VÍKEND. Výhercovia môžu získať tiež VÍKENDOVÝ rodinný POBYT v KÚPEĽOCH SMRDÁKY, LET BALÓNOM pre celú rodinu so spoločnosťou darujletbalónom.sk a s miestom a časom štartu podľa vlastného výberu alebo aj RODINNÝ OBED v reštaurácii KUBU v obchodnom centre Aupark.

O pohodlie a zábavu detí sa bude počas celého dňa starať viac ako 150 ľudí, za čo im patrí veľká vďaka. NA STANOVIŠTIACH SA PREDSTAVIA: Polícia SR, Hasičský a záchranný zbor SR, Horská záchranná služba Malá Fatra, Emergency asistent service a Life Star Emergency, Bratislavská kynologická záchranná brigáda, Vnímavé hračky a Ihryska.sk, Materské centrum Budatko, CirKus-Kus, Orbis institute, o. z., Situm events,
Športový klub polície Bratislava, Ozbrojené sily SR, Vojenská polícia, Camp wonderland a ďalší.

PRIPRAVENÉ SÚ TIEŽ SPRIEVODNÉ ATRAKCIE: Workshopy (cirkusový, hiphopový, bubnová škola, bezpečný internet), skákacie nafukovacie hrady, čitáreň, fotenie v kostýmoch, kreslenie na chodník, meranie zraku, Dr. Oetker aj spolu s Paulou, maskot Lišiak a veľa ďalších prekvapení.
ABSOLVENTI KURZU KREATIVITY budú na VERNISÁŽI prezentovať svoje výtvory. ABSOLVENTI KURZU SEBAZÁCHOVY, súčasťou ktorého je aj Prvá pomoc, predvedú spolu s profesionálmi SIMULOVANÚ ZÁCHRANNÚ AKCIU. Do akcie budú zapojení hasiči, záchranka a ZÁCHRANÁRSKA HELIKOPTÉRA. Na PÓDIU VYSTÚPIA detskí umelci a zaujímaví i slávni hostia. Program moderujú ABSOLVENTI KURZU HERECTVA. O očarujúci úvod plný fascinujúcich efektov
sa postará ČESTNÁ STRÁŽ Ozbrojených síl SR so svojim show programom. Na pódiu sa ďalej predstavia ABSOLVENTI KURZU HIP-HOPU, detská tanečná skupina S3T KIDZ, CirKus-Kus, brušné tance Hafla, Margarétky z MŠ Lietavská pod vedením ich vedúcej Naďky a ďalší kamaráti. ABSOLVENTI KURZOV, ktoré počas roka organizovalo a realizovalo Občianske združenie Moonlight camp, si prevezmú z rúk starostu bratislavskej mestskej časti Petržalka Vladimíra Bajana DIPLOM. Na záver celého podujatia budú vyžrebovaní víťazi.
Vlani prišlo príjemne a užitočne stráviť MDD na rodinnú akciu približne 3500 usmiatych a spokojných ľudí. Počas dňa sa registrovalo viac ako 1400 detí. Tento rok sme pripravení na našu palubu, teda Na palubu jednorožca, vziať každého, kto sa rád usmieva.

Moonlight camp sa už štvrtý rok úspešne venuje inkluzívnemu vzdelávaniu a podpore nadaných detí zo sociálne znevýhodneného prostredia. Aktuálne realizuje v poradí 3. ročník projektu NA PALUBE JEDNOROŽCA – CELOROČNÉ KURZY HERECTVA, KREATIVITY, HIP-HOPU A SEBAZÁCHOVY. Súčasťou projektu je tiež 5-dňové sústredenie v srdci Európy, na Skalke pri Kremnici, v období jarných prázdnin, veľká celodenná akcia rodinného typu v areáli Auparku a v Sade Janka Kráľa počas MDD a rovnako aj premiéra divadelného predstavenia Alica v krajine zázrakov na doskách divadla GunaGu. Záštitu nad projektom prevzal starosta Petržalky Vladimír Bajan. Výber detí zapojených do projektu prebiehal v spolupráci s odborom školstva, kultúry a športu na petržalskom miestnom úrade.

plagatik-naPalube2014 (1)_001

web od 2day