Petržalský web ponúka nové služby

Web stránka Mestskej časti Bratislava–Petržalka má za sebou sériu úprav. Nejedná sa pritom iba o vylepšenie vzhľadu, ale aj komfortný prístup k informáciám a napokon o uľahčenie verejnej kontroly.

Petržalka na svojom webe od januára pravidelne zverejňuje informačné aj monotematické newslettre, ktoré tiež rozposiela záujemcom. Na titulnej stránke webu informuje aj prostredníctvom tzv. flash správ (flash správy si môžete pozrieť TU) a bežiaceho textu (bežiaci text si môžete pozrieť TU). Web má tiež širší obsah aktualít zo života. Najnovšie prichádza s vylepšením pre zverejňovanie faktúr a objednávok (faktúry a objednávky si môžete pozrieť TU). Kľúčové informácie z nich, ktoré presne vymedzuje zákon, budú zverejňované tak, aby si ich ľudia mohli komfortne prehliadať a následne, podľa potreby, s nimi ďalej pracovať. Napríklad zoraďovaním na báze vzostupnosti/zostupnosti, alebo vyhľadávaním podľa kľúčového slova, prípadne automatickým exportom do excelu.

Web stránka musí upútať. Tak vzhľadom, ako aj informačnou hodnotou. Aj preto sa neustále venujeme vylepšeniam našej elektronickej vizitky,“ uviedol starosta Petržalky Vladimír Bajan. Starosta zároveň prezradil, že mestská časť plánuje ďalšie vylepšenia web stránky ponúknuť obyvateľov cez letné prázdniny.

web od 2day