Naplňte zásobník dobrých nápadov

Mestská časť Bratislava – Petržalka finišuje so schválením kľúčového rozvojového dokumentu pre najbližšie roky.

Petržalská samospráva začiatkom októbra zverejnila výzvu na predkladanie projektových zámerov v troch oblastiach – hospodárskej, sociálnej a environmentálnej. Táto príležitosť sa ponúka všetkým, ktorí Petržalku vidia ako perspektívnu, dynamickú a rozvíjajúcu sa mestskú časť.

Návrhy projektových zámerov pritom nemusia byť realizované iba mestskou časťou, ale predstavujú priestor pre spoluprácu a realizáciu spoločných projektov súkromného a občianskeho sektora.

Do zásobníka projektových zámerov bolo doteraz doručených 15 zaujímavých projektov. Pre širokú verejnosť, formálne a neformálne skupiny, či mimovládne organizácie je stále aktuálna ponuka na zaradenie svojich dobrých nápadov do pripravovaného Programu rozvoja Petržalky, ktorý nie je len rozvojový dokument, ale svojím spôsobom aj plán práce pre získavanie finančných zdrojov na rozvojové aktivity v rôznych oblastiach.

K jednotlivým opatreniam majú možnosť obyvatelia a aktéri navrhovať konkrétne projektové zámery na území mestskej časti do 10. novembra 2015. Stačí vstúpiť do „Zásobníka projektových zámerov“

web od 2day