Prázdniny, Valentín …. na všetko je Petržalka pripravená

Pre petržalské deti pripravili Kultúrne zariadenia Petržalky aktívny prázdninový program. Vo všetkých troch kultúrnych stánkoch sú pripravené bohaté súťažné, zábavné aj tvorivé podujatia. Popri tradičných hudobných, folklórnych a tanečných aktivitách nezabudli dramaturgovia ani na romantické duše a na Valentína si pripravili dva filmy s prekvapením. Na prázdninujúce deti nezabudla ani petržalská knižnica a obohatila aktívny prázdninový program o ďalšie zaujímavé činnosti v detských pobočkách.

V DK Zrkadlový háj sú pripravené aktivity pod názvom JARNÉ PRÁZDNINOVÉ DVERE DOKORÁN KU HRÁM pre deti od 6 rokov. Za jedno euro si deti vyskúšajú patchwork, servítkovú techniku aj stolný tenis. Stačí prísť o desiatej a počas nasledujúcich dvoch hodín stráviť aktívne predpoludnie.
pondelok: STOLNÝ TENIS
utorok: TVORIVÁ DIELŇA – DECOUPAGE
streda: SPOLOČENSKÉ STOLOVÉ HRY
štvrtok: TVORIVÁ DIELŇA – PAPIEROVÝ PATCHWORK
piatok: STOLNÝ TENIS

JARNÝ PRÁZDNINOVÝ PROGRAM pre deti pripravil aj Dom kultúry Lúky. Od pondelka do piatka vždy od ôsmej do druhej je k dispozícii stolnotenisový stôl, stačí si priniesť rakety, loptičky a dobrú náladu. Utorok – od desiatej do dvanástej – bude patriť súťažiam v športových hrách pre školákov. Vo štvrtok o deviatej je zraz na PRÁZDNINOVÚ TURISTICKÚ PRECHÁDZKU a v piatok si divadlo DADABOJA pripravilo pre deti Rozprávku o Jasietke.

Každý prázdninový deň od desiatej do dvanástej sú v CC Centre pripravené JARNÉ PRÁZDNINOVÉ DIELNIČKY – výtvarno-keramické aktivity pre prázdninujúce deti už od 5 rokov. Za symbolické vstupné dve eurá si deti namaľujú draka, vymodelujú veselé zvieratká a budú čarovať s voskom aj papierom.
pondelok: VESELÉ ZVIERATKÁ – keramická dielnička
utorok: DRAK – výtvarná dielnička
streda: VENIEC Z PAPIERA – výtvarná dielnička
štvrtok: ČARUJEME S VOSKOM – výtvarná dielnička
piatok: MODELUJEME Z PAPIEROVEJ HMOTY – výtvarná dielnička

jarneprazdninyfinal1

web od 2day