EduHRY

EduHRY je krásna akcia s poslaním deťom priniesť zábavu a vzdelávanie, a rodičom a učiteľom inšpiráciu. Jednoducho, podujatie tohto druhu na Slovensku ešte nebolo! Unikátny koncept celodenného eventu sa zrodil vo vydavateľstve Pro Solutions, ktoré svojimi pestrými aktivitami pre materské školy aj verejnosť už niekoľko rokov dokazuje, že smerovať pozornosť na deti a ich vzdelávanie má veľký význam.

Hlavný organizátor VnímavéDeti malým návštevníkom pripravil pestrý program plný zábavných aj vzdelávacích aktivít. Už vaše deti skúsili zázračný pohyb kinetického piesku alebo vytvárali mandaly z modelovacej hmoty Mad Mattr? Stavali si už guľôčkovú dráhu Hubelino či skúšali silu magnetov Powerclix? „Edu“ v názve znamená edukatívne a napovedá, že okrem hrania sa deti veľa naučia. Spoznávanie tvarov, farieb, číslic či logických súvislostí bude pre deti určite hračka so vzdelávacími hrami LOGICO a LÜK, ktoré odporúča aj ministerstvo školstva. Pre najodvážnejších riešiteľov hlavolamov budú pripravené kocky V-Cube. Majú vaše deti rady digitálne hry? Potom si ich určite získa Magic Box, ktorý premení ako mávnutím čarovného prútika podlahu na strhujúci interaktívny svet. Učenie sa tak stáva ešte väčšou zábavou.

Kde sa hovorí o vzdelávaní, tam nesmú chýbať knihy. Na EduHRÁCH nájdete nielen krásne detské knihy, ale deti spoznajú aj špeciálne hovoriace knihy. Príďte s deťmi zažiť zázračné čítanie na vlastné „oči a uši“. Na EduHRÁCH pre vás pripravujeme aj prvú hovoriacu priestorovú hru. Čaká vás mačička Mia, zábavná angličtina pre škôlkárov, prvá hovoriaca angličtina pre školákov, abeceda, ktorá rozpráva, pexeso, ktoré vás prekvapí zvukom každého zvieratka a mnoho ďalšieho.

Ak patríte k tým, ktorí sa radi s deťmi hrajú spoločenské hry, prídete si aj vy na svoje. Zásobu poučných aj zábavných hier si pre deti pripravilo obľúbené iHRYsko.
Máte doma budúceho prváka či prváčku a ešte stále im zaväzovanie šnúrok na topánkach nejde od ruky? Nič to! Krásne hry plné prevliekania a šnúrok pre deti pripravilo Šikulkovo. Prstíky deťom rozcvičia aj pestré textilné knihy od Piqipi, ktoré sú plné rôznych aktivít na rozvoj jemnej motoriky nielen pre predškolákov.

Divadielko či poučná beseda s knihou, pri ktorej ožijú zvieratká z lesa, dokonale spestria celodenný program. Blíži sa termín zápisu detí do prvého ročníka a mnohí rodičia majú v tomto smere nezodpovedané otázky. Počas EduHIER sa preto budú môcť porozprávať a poradiť s logopédom aj špeciálnym pedagógom.
Vítané sú aj všetky učiteľky materských škôl, ktoré nájdu na podujatí inšpiráciu do svojich tried.

A že to s tou „spoluprácou“ rodičov, detí a učiteľov myslia VnímavéDeti vážne, pripravili si na EduHRY dve tomboly. Darčeky sa budú v závere dňa losovať nielen pre deti, ale tie môžu vyhrať pekné ceny aj pre svoju škôlku.

EduHRY – tam nesmiete chýbať!

web od 2day