Run Fest 2017 – Maresi polmaratón

Celodenný bežecký festival pre všetky vekové a záujmové kategórie a s programom pre celú rodinu na celý deň sa koná tento rok práve v Petržalke. Run Fest presunul organizátor z Partizánskej lúky do Sadu J. Kráľa. Okrem atraktívnej trate s minimálnym prevýšením, bežcov Grand prix a polmaratónu čaká pred cieľom prebehnutie obchodným centrom Aupark! Takúto akciu si nemôžete nechať ujsť, preto si 3. júna 2017 príďte zabehať alebo sa aspoň pozrieť na toto výnimočné podujatie a zabaviť sa napríklad aj pri prekonávaní rekordu v behu po stene.

Program:

10:00 – 10:30     Behy detí

10:30 – 15:00     Detská atletika – testovanie mladých atlétov

11:00                   Majstrovstvá Slovenska v behu s kočíkom

11:00 – 13:00    Orientačný beh detí

12:00                 Beh po stene parkour – pokus o prekonanie slovenského rekordu

13:00                 Beh naboso

13:00 – 15:00  Beh na mieste

14:00                Corrida – Majstrovstvá Slovenska vo vyraďovacom behu

16:00                Autopolis grand prix 10 km

18:00                Maresi polmaratón

Harmonogram podujatia môže byť upravený podľa počtu prihlásených pretekárov!

Registrovať sa môžete na viacero behov, štartovné platí každý bežec len jedno, to vyššie. Registrovať online sa môžete TU

Pripravený je aj bohatý sprievodný program pre deti – nafukovacie atrakcie, maľovanie na tvár, dopravné ihrisko, testovanie mladých atlétov a ďalšie.

Prví traja v každej kategórii budú ocenení medailou a vecnými cenami v hodnote 100 EUR, 50 EUR a 30 EUR a každý bežec Run Festu získa účastnícku medailu, všetky deti tričko od partnera Autopolis a  tapeing zadarmo priamo na mieste. K dispozícií bude aj bezplatné poradenstvo bežeckých trénerov Run for Fun.

Podujatie sa uskutoční pod záštitou primátora hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislava JUDr. Iva Nesrovnala a prvého zástupcu starostu Petržalky Mgr. Jána Bučana.

web od 2day