Prihláste dieťa do jarného zážitkového tábora vo Vysokých Tatrách

J A R N É   P R Á Z D N I N Y / ZÁŽITKOVÝ TÁBOR VO VYSOKÝCH TATRÁCH

Máte záujem rozvíjať u vašich detí komunikačné schopnosti a vystupovanie? Chce vaše dieťa stáť na divadelných doskách pred publikom? Chce vaše dieťa vedieť ako reagovať v krízových situáciách? Chceli by ste prehĺbiť pohybový rozsah i tanečný repertoár u vášho dieťaťa? Ste na správnej adrese!

Moonlight camp v rámci projektu Na palube jednorožca II, nad ktorým prevzal záštitu starosta Petržalky Vladimír Bajan, organizuje v marci 2013 počas konania jarných prázdnin Bratislavského, Nitrianskeho a Trnavského kraja 7-dňové sústredenie v zdravom prostredí Vysokých Tatier.

TURNUS – 03. marec – 09. marec 2013

Sústredenie sa koná v hoteli Lesná v Starej Lesnej pre deti vo veku 7 – 14 rokov.  Prebieha formou intenzívneho zážitkového vzdelávania postaveného na určitej forme príbehu. Počas sústredenia deti absolvujú minikurz herectva, Prvej pomoci a Hip-hopu, deti taktiež zažijú horské výlety, v múzeu TANAPu znásobia svoje vedomosti o flóre a faune a histórii Vysokých Tatier. Cieľom aktivity je vymaniť deti z ich prirodzeného sociálneho prostredia a dostať ich do prostredia, kde môžu naplno rozvinúť svoje schopnosti.

Pozrite si ubytovanie.

V cene 7-dňového jarného sústredenia je zahrnuté: strava 5 x denne , celodenný pitný režim, ubytovanie na 6 nocí, 24 hod. zdravotná starostlivosť, výlety: Štrbské pleso, Starý Smokovec, Tatranská Lomnica, vstupenky: Múzeum TANAPu, Aquacity Poprad + cestovné, divadelný kurz, kurz hip – hopového tanca, školenie prvej pomoci, skúsení vedúci, darčeky pre každé dieťa, hodnotný kultúrno-športovo-metodicko-zábavný program.

Cena za jeden sedemdňový turnus je 149 €. Cena je kompletná, konečná a nemenná (Platba je rozdelená na zálohu a doplatok)

DOPRAVA – do / z Moonlight campu je individuálna.

Kontakt:

Tel.: +421 914 108 414 / mail: info@moonlightcamp.sk / www.moonlightcamp.sk

web od 2day