Prerokovanie návrhu zadania Územného plánu zóny MATADOR

Mestská časť Bratislava-Petržalka oznamuje, že v súlade s ustanoveniami § 20 zákona č.50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon) v znení neskorších predpisov uskutočňuje v termíne od 24.04.2013 do 31.05.2013 prerokovanie Návrhu zadania Územného plánu zóny MATADOR.

Obstarávateľom Územného plánu zóny MATADOR (ďalej len „ÚPN Z“) je mestská časť Bratislava-Petržalka, prostredníctvom odborne spôsobilej osoby pre obstarávanie ÚPP a ÚPD. Spracovateľom návrhu zadania je spoločnosť ECOCITIES, s.r.o., E. Suchoňa 3, Piešťany. Obstaranie územného plánu zóny vyplýva z povinnosti orgánu územného plánovania obstarávať územnoplánovaciu dokumentáciu v súlade s potrebami územného rozvoja a starostlivosti o životné prostredie, ako aj zo záväznej časti platného Územného plánu hlavného mesta SR Bratislavy. Návrh zadania ÚPN Z je spracovaný na podklade prípravných prác obstarávateľa, predchádzajúcej územnoplánovacej prípravy v danom území a na podklade spracovaných Prieskumov a rozborov, december 2012. Návrh zadania ÚPN Z je spracovaný v súlade s ustanoveniami vyhlášky č. 55/2001 Z. z. o územnoplánovacích podkladoch a územnoplánovacej dokumentácii.

Návrh zadania ÚPN Z je vystavený na úradnej tabuli Miestneho úradu mestskej časti Bratislava-Petržalka, Kutlíkova 17, Bratislava a je zverejnený na internetovej stránke www.petrzalka.sk.
So spracovaným návrhom zadania ÚPN Z máte možnosť oboznámiť sa počas doby prerokovania na Miestnom úrade mestskej časti Bratislava-Petržalka, oddelení územného rozvoja a dopravy, č. dverí 401, Kutlíkova 17, Bratislava.
Stanoviská a pripomienky k návrhu zadania ÚPN Z je možné zaslať v termíne najneskôr do 31.05.2013 na adresu: Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka, oddelenie územného rozvoja a dopravy, Kutlíkova 17, 852 12 Bratislava 5 alebo na e-mailovú adresu: zuzana.kordosova@petrzalka.sk.

web od 2day