Návrh VZN mestskej časti Bratislava-Petržalka, ktorým sa mení a dopĺňa VZN mestskej časti Bratislava-Petržalka č. 2/2017 z 28.2.2017, ktorým sa mení a dopĺňa všeobecne záväzné nariadenie mestskej časti Bratislava-Petržalka č. 13/2015 zo dňa 1.12.2015 o školských obvodoch základných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mestskej časti Bratislava-Petržalka – NÁVRH NA PRIPOMIENKOVANIE

Mestská časť Bratislava-Petržalka pripravila Návrh všeobecne záväzného nariadenia mestskej časti Bratislava-Petržálka, ktorým sa dopĺňa všeobecne záväzné nariadenie mestskej časti Bratislava-Petržálka č.13/2015 zo dňa 1.12.2015 o školských obvodoch základných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mestskej časti Bratislava-Petržalka.

Fyzické osoby a právnické osoby môžu uplatniť pripomienku k návrhu nariadenia v písomnej forme, elektronicky alebo ústne do zápisnice na Miestnom úrade mestskej časti. Pripomienky je možné zasielať elektronickou poštou na adresu: juraj.monsberger@petrzalka.sk, písomne na adresu Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka, oddelenie školstva a športu, Kutlíkova 17, 852 12 Bratislava, alebo osobne v sídle Miestneho úradu mestskej časti, Kutlíkova 17, oddelenie školstva a športu, 1. poschodie, kanc. č. 110.

Pripomienkou možno v určenej lehote navrhnúť nový text alebo odporučiť úpravu textu, a to doplnenie, zmenu, vypustenie alebo spresnenie pôvodného textu. Z pripomienky musí byť zrejmé, kto ju predkladá. Na ostatné podnety (názory, námety a odporúčania) nemusí navrhovateľ nariadenia prihliadať, a to najmä vtedy, ak nie sú zdôvodnené.

Termín ukončenia pripomienkového konania: 04. 02. 2019 do 15:30 h

web od 2day