Petržalka a komunikačné kanály

Mestská časť Bratislava-Petržalka v súvislosti s novým koronavírusom využíva všetky možné dostupné komunikačné kanály. Vďaka niektorým IT a vývojárom sme začali využívať aplikácie či platformy, ktoré sprístupnili samosprávam v tomto období bezplatne.  

Mestská časť Bratislava-Petržalka považuje za dôležité informovať svojich obyvateľov o aktuálnej situácii v čo najväčšej miere. Aj preto sme pristúpili k nasledovným opatreniam, ktoré pomáhajú zlepšovať informovanosť v súvislosti s ochorením COVID-19.

– Na našej webovej stránke sme zriadili samostatný banner, ktorý odkazuje na stránku, kde sústreďujeme všetky dôležité informácie. Stránka má Ďalšie podstránky, kde uverejňujeme informácie k jednotlivým oblastiam, na ktoré sa Petržalčania najviac pýtali. Samostatnou kategóriou je tabuľka súhrnných informácii, kde denne aktualizujeme informácie ohľadom koronavísrusu. Informácie cez túto stránku podporujeme aj odosielaním SMS správ pre tých, ktorí sa pre túto možnosť zaregistrovali. Možnosť registrovať nájdete na našej hlavnej stránke www.petrzalka.sk ( v pravom rohu).

otazky a odpovede

– Na komunikáciu využíva mestská aj sociálne siete:

  Facebook             Instagram

 

 

 

 

– Doplňujúce komunikačné kanály mestskej časti predstavujú už spomínané bezplatné aplikácie a platformy

SOM – Správy o meste je aplikácia, kde vám po stiahnutí budú automaticky prichádzať notifikácie, upozornenia z oblasti diania mestskej časti. Aplikáciu si môžete stiahnuť cez svoj smartfón v obchodoch Google Play a App Store.
otazky a odpovede

Moje Notifikácie prináša oznamy vo forme krátkych notifikácií a upozornení obyvateľov prostredníctvom IM aplikácií, SMS správ alebo E-mailom. Registrácia je bezplatná.

 

 

 

 

 

 

Odkaz pre starostu je portál a aplikácia prostredníctvom, ktorých môžu obyvatelia mestskej časti a všetci záujemcovia nahlasovať podnety. Odkazprestarostu.sk však ponúka aj formu tzv. push notifikácií, ktoré mestská časť, ako prvá samospráva na Slovensku využíva. Návod ako sledovať oznamy sa vám otvorí po kliknutí na obrázok nižšie:

otazky a odpovede

 

web od 2day