Ochutnajte Vianoce pre všetkých

Už 5 rokov naša  mestská časť  organizuje  presne na Štedrý deň  podujatie  Vianoce pre všetkých pred obchodným centrom Tesco na   Panónskej ulici.

Aj v tomto roku   24. decembra od 9. do 11. hodiny pri Tescu ponúkame  všetkým okoloidúcim, nakupujúcim a ľuďom bez domova  vianočnú kapustnicu,  koláčiky a teplý čaj v neopakovateľnej  atmosfére.  

Príďte medzi nás. Buďme aj tohto roku na Vianoce vnímaví, dobrosrdeční, ústretoví a odstraňujme spolu bariéry  nevšímavosti k ľuďom, ktorí žijú inak, ako my.  Prinesme dobrú  vianočnú správu širokému okoliu  spoločnou kapustnicou s  ľuďmi, ktorí nemajú také šťastie na strechu nad hlavou alebo už nevedia žiť  inak, ako v samote petržalských lužných lesov, na okraji Petržalky a aj v drsných mrazivých podmienkach nechcú odísť do útulku na druhom konci hlavného mesta.  

Dajme ľuďom bez prístrešia aspoň na chvíľu pocítiť, že sú najkrajšie sviatky  roka, že bezdomovci sú ľudia, ktorých netreba odsudzovať, odvracať od nich tvár,  venujme im  niekoľko vzácnych minút  pri tradičnom vianočnom jedle.

web od 2day