XIII. Petržalský maškarný ples

Starosta Petržalky Vladimír Bajan a poslanci mestskej časti vás pozývajú na tohtoročný Petržalský maškarný ples, ktorý sa tento rok ponesie v znamení kvetov, slobody a mieru.

Cena vstupenky: 35 € (vstupné + konzumné + tombola).
Predaj: v pokladniach DK Zrkadlový Háj a DK Lúky od 19. januára 2013.

… zlaté roky šesťdesiate!

Koľkí z nás si takto neraz povzdychli pri pohľade na starú gramofónovú platňu, zvonové nohavice alebo batikované tričko. Pokojne ich znovu môžete vybrať zo skrine a natiahnuť na seba.

V hlavnom programe vystúpi absolútna špička na poli Beatles revivalových skupín – česká skupina Brouci Band, ktorá má za sebou viac ako 800 koncertov po celej Európe a vykúzli na pódiu dokonalú ilúziu svetoznámych „Chrobákov“.

So širokým repertoárom tanečnej hudby 60. a 70. rokov vystúpi skupina Alfa Band so zahraničnými ale aj domácimi hitmi.

Svoje tanečné umenie sa chystajú nielen predviesť, ale vás niečo z neho aj naučiť, členovia tanečného  klubu Charlies dance studio a klubu akrobatického rock‘ and‘ rollu RRC Hydrorock Bratislava. Swing, boogie woogie, lindy hop, charleston a  rock‘ and‘ roll vystrieda skupina Kmeťoband, ktorá pre nás hrá už od začiatku 70. rokov.

Nielen vyberaná hudba, ale aj vyberané jedlá a nápoje dokresľujú výnimočnosť každoročného Petržalského maškarného plesu. Večerom bude sprevádzať ostrieľaný plesový moderátor Pavol Hraška a pripravená je aj atraktívna (do zverejnenia tejto správy stále úspešne utajovaná) tombola. 

Tradičný Petržalský maškarný ples sa v Dome kultúry Zrkadlový háj začne  v piatok 8. februára 2013 o 19:00 hod.

 

web od 2day