Spomínate na svojho učiteľa aj po rokoch?

Po kladných odozvách v predchádzajúcich piatich ročníkoch pristúpila petržalská samospráva k vyhláseniu VI.ročníka projektu – Učiteľ, na ktorého sa nezabúda.

Cieľom celopetržalského projektu je nájsť učiteľa, vychovávateľa, pre ktorého sa práca v školstve stala poslaním, do výchovno-vzdelávacieho procesu úspešne vložil nové, netradičné formy práce a dokázal pomôcť aj v najťažších životných situáciách.

Návrhy na ocenenie „Učiteľ na ktorého sa nezabúda“ môžu predkladať žiaci, absolventi škôl či samotní rodičia do 28. februára 2013. Návrh môžu podať elektronicky na adresu juraj.monsberger@petrzalka.sk, alebo poštou na adresu Miestny úrad, oddelenie školstva, kultúry a športu, Kutlíkova 17, 852 12 Bratislava.
Pri návrhu je potrebné uviesť meno a priezvisko predkladateľa vrátane základných kontaktov (telefonický kontakt, e-mail, adresa), meno a priezvisko navrhovaného pedagóga, školské zariadenie kde pracuje, alebo pracoval. Súčasťou návrhu musí byť aj krátke zdôvodnenie návrhu.

Slávnostné  odovzdanie ocenenia „Učiteľ, na ktorého sa nezabúda“ bude v marci tradične pri príležitosti Medzinárodného dňa učiteľov. Vedenie samosprávy chce počas slávnostného aktívu  okrem iného morálne oceniť aj tých, ktorí dosiahli so žiakmi výborné výsledky vo vedomostných olympiádach a športových súťažiach  a ktorí sa stali žiakom druhými rodičmi a staršími priateľmi.

web od 2day