Valentínsky koncert pre zaľúbených

Mesiac február je už tradične venovaný všetkým zaľúbeným. A práve pre nich pripravili Kultúrne zariadenia Petržalky Valentínsky koncert, na ktorom vo štvrtok 14. februára v DK Zrkadlový háj zaspieva „muž tisícich piesní“ a Petržalčan Jozef Ivaška. Spevák, ktorý má množstvo priaznivcov po celom svete, prichádza po dlhšom čase aj k nám do Petržalky, aby so svojim novým orchestrom RK Jazz Band z Ružomberka predstavil výber piesní pre zaľubených.

Tešiť sa môžete na rôzne hudobné žánre od rôznych interpretov v podaní Jozefa Ivašku, ktorý zaspieva aj vlastné skladby „Love song“ a „Stíchli slová“ a samozrejme nezabudne ani na jeho prvý hit, ktorý je práve o Petržalke – „Dievčatá z kamenných sídlisk“. Špeciálnym hosťom je Katka Plachá – speváčka a učiteľka spevu z Banskej Bystrice, s ktorou sa stretol na speváckej súťaži a jej talent ho ihneď oslovil.

Počas účinkovania v metropolitnej opere v Badene spolupracoval aj so slovenskými hudobníkmi Zdenkom Balážom, Vašom Patejdlom, Igorom Bázlikom a neskôr s Alim Brezovským a Petrom Zvolenčákom. Prednášal na viacerých univerzitách piesňovú interpretáciu rôznych žánrov piesní – Lincolnova univerzita (sakrálna a operetná),  Čajkovského konzervatórium, Poplavského univerzita (rock a pop), Konzervatórium v Odese (pop a jazz), Konzervatórium v Novosibirsku (opera a opereta), Divadlo hudby (muzikál). Jeho koncerty videli diváci aj v Kanade, Mexiku, Japonsku, Rusku, Austrálii a snáď aj vo všetkých európskych krajinách. Vydal 22 albumov v rôznych jazykoch a zaspieval už tisíce piesní poslucháčom z celého sveta.

Príďte sa dobre zabaviť a prežiť príjemný večer vo dvojici priamo na deň Sv. Valentína do DK Zrkadlový háj na premiérové vystúpenie Jozefa Ivašku s RK Jazz Band a Katkou Plachou.

Vstupné: predpredaj 6 €/ na mieste 8 €

Viac informácií: www.kzp.sk

web od 2day