Anjeli a VY – 2. ročník ezoterického víkendu

Dom kultúry Zrkadlový háj, 12. až 14. apríl 2013

Projekt vznikol so zámerom rozvíjať vedomosti a praktické skúsenosti pre záujemcov o ezoteriku a podporovať dôležitosť správneho začlenenia zdravej stravy, prírodných prípravkov, cvičenia, meditácií v našom každodennom živote.

Pre návštevníkov organizátori pripravili 3 dni prednášok, workshopov, zábavy a nákupov. Nebude chýbať ani program pre deti. Hlavnými témami prednášok budú liečenie pomocou anjelskej terapie, numerológia a astrológia, cesta svetla, liečenie čakier, emocionálnych blokov a myšlienok pomocou rôznych metód.

So svojou prednáškou o vzťahoch medzi pohlaviami a o povolaní snov vystúpi popredný český terapeut Vladimír Munz. Indigové (kryštálové a dúhové) deti a vzťahy medzi matkou a dieťaťom, to bude téma o ktorej porozpráva uznávaná slovenská psychologička a psychoterapeutka PhDr. Zlatica Bartíková. Workshop „Práca s anjelskými kartami“ bude viesť veštica Renáta Kornová. Nielen prednášky, ale aj veštenie, skrášľovanie pomocou prírodnej kozmetiky, masáže, fotenie aury, diagnostika čakier, feng shui bývanie, terapia kryštálmi, psychologické poradenstvo a diskusie s odborníkmi, môžu návštevníci využiť počas celého trvania podujatia.

12.04.2013 (piatok) 14:00 – 20:00
13.04.2013 (sobota) 10:00 – 20:00
14.04.2013 (nedeľa) 10:00 – 16:00

Projekt podporuje aj Detský Domov Studienka, ktorý pracuje s duševne a telesne postihnutými deťmi.
Cena vstupného: 5,- eur
Permanentka na všetky dni: 12,- eur, vstupenky v predaji v pokladniciach KZP a v sieti ticketportal
Bližšie informácie nájdete aj na: www.anjeliavy.com

web od 2day