Piatkové MUSIC CLUBy a súťaž amatérskych kapiel v Petržalke

Dom kultúry Lúky, Súťaž amatérskych kapiel, 8. júna 2013

Nápad predstavovať začínajúce kapely vznikol v Petržalke na konci 90. rokov. Dom kultúry Lúky vpustil projektom Music club do svojich priestorov mladý vietor. Folkové, rockové, metalové, neskôr aj punkové a hip-hopové koncerty si získali svoje publikum a pretrváva to až dodnes.

Zachovala sa tradícia, že víťaz súťaže amatérskych skupín, ktorá sa každoročne koná pod vedením autora, Adriána Pullmanna – riaditeľa DK Lúky, vystúpi v galaprograme Dní Petržalky. Tento rok sa bude SÚŤAŽNÁ PREHLIADKA AMATÉRSKYCH HUDOBNÝCH SKUPÍN konať 8. júna. Skupiny majú na prezentáciu 20 minút, vrátane nazvučenia a ich vystúpenie musí pôsobiť profesionálne. Zúčastniť sa môžu len tie kapely, ktoré ešte nevydali album. Záujemcovia sa môžu prihlásiť do 3. júna 2013. Bližšie informácie získate na telefónnom č.: 63 835 404, alebo na maile: dkl@kzp.sk, prípadne osobne v DK Lúky.

Pravidelné piatkové Music cluby sú pre všetkých, ktorí si radi pozrú a vypočujú mladé začínajúce kapely, ale aj klubových interpretov. Priestor a atmosféra hudobnej scény Domu kultúry Lúky je ako stvorená na prezentáciu rôznych experimentálnych hudobných štýlov.

web od 2day