Deti oslávia svoj medzinárodný deň v Sade Janka Kráľa

V sobotu 1. júna 2013 od 10.00 do 16.00 hod. pripravuje OZ Moonlight camp podujatie Na palube jednorožca. Deň detí je vyvrcholením celoročného projektu, nad ktorým prevzal záštitu starosta Petržalky Vladimír Bajan.

Príďte príjemne stráviť Medzinárodný deň detí na rodinnú akciu, kde si deti svoj sviatok môžu užiť naplno. Po registrácii (trvá do 14.00) dostanú deti hraciu kartu, absolvovať môžu 20 stanovíšť s atraktívnymi súťažami, ukážkami techniky a práce polície, hasičov, horskej služby, vojakmi a kynológmi. Po úspešnom absolvovaní stanovišťa dostanú pečiatku s písmenom, keď absolvujú všetky stanovištia, vyzbierajú všetky písmenká a vylúštia tajničku budú zaradené do žrebovania. Podujatie je vhodné pre deti všetkých vekových kategórií. Počas dňa bude prebiehať množstvo sprievodných akcií a atrakcií, rôzne workshopy, skákacie hrady, čitateľský kútik, fotenie, detský kasting, meranie zraku a iné. Na pódiu vystúpia detskí umelci a hostia ako majsterky sveta v hip-hope, čestná stráž ozbrojených síl SR, EGO a ďalší.

OZ Moonlight camp sa úspešne venuje inkluzívnemu vzdelávaniu a podpore nadaných detí zo sociálne znevýhodneného prostredia.

Na palube jednorozca - plagat

Č A S O V Ý H A R M O N O G R A M:

10:00 – 14:00 Aupark
REGISTRÁCIA – každé dieťa dostane hraciu kartu, informačný leták, minerálku, fotku víťaza

10:00 – 15:00 Aupark a Sad Janka Kráľa
14 súťažných a 6 bonusových stanovíšť s atraktívnymi súťažami a ukážkami techniky, bubnová škola, kurz hip-hopu, čitateľský kútik, meranie zraku, výroba objektov z recyklovaného odpadu, detský kasting do pripravovaného projektu Barbory Rakovskej, skákacie hrady…

12:00 – 12:20 Sad Janka Kráľa
Absolventi kurzu prvej pomoci (moonlight camp) spolu s profesionálmi predvedú simulovanú záchrannú akciu.

15:00 – 16:00 pódium za Auparkom
Moderujú absolventi kurzu herectva (moonlight camp).

UVIDÍTE:
Show – program čestnej stráže ozbrojených síl SR.

ÚČINKUJÚ:
Absolventi kurzu hip-hopu (moonlight camp), deti z tanečnej školy Mateja Chrena a Katky Štumpfovej – DANCE COOL, deti zo súkromnej umeleckej školy ART PEGAS, deti z tanečnej školy TS ASSOS NELUX, D“LADIES – juniorské majsterky sveta v hip–hopovom tanci, Eňa Podzámska, Barborka Rakovská, Bibiana Ondrejková, Zuzka Vačková, EGO a ďalší kamaráti.

NA ZÁVER:
ŽREBOVANIE CIEN (VÍKENDOVÝ RODINNÝ POBYT V BANSKEJ ŠTIAVNICI aj s autom na víkend, TABLET, 10-DŇOVÝ POBYT PRE DIEŤA V LETNOM zážitkovom DIVADELNO-ŠPORTOVOM TÁBORE VO VYSOKÝCH TATRÁCH s kurzom herectva, prvej pomoci a hip-hopu (Moonlight camp), tlačiareň, lístky na koncert skupiny Elán a iné zaujímavé ceny.

web od 2day