La Portella Latino Show

Dom kultúry Lúky, 21. jún 2013, 19.00 hod.

Premiéru nového hudobno–tanečného projektu EDDYHO PORTELLU, ktorý prišiel so svojou rodinou na Slovensko v roku 1989, prináša Dom kultúry Lúky.
E. Portella už ako 8. ročný spieval vo flamencovom súbore a neskôr sa začal venovať flamencovej rytmike a štúdiu gitary na ľudovom konzervatóriu u profesora Blaha. Neskôr ho oslovili z kapely Mango Molas, v ktorej obsluhoval drobné perkusívne nástroje a stal sa ich fanúšikom a začal sa naplno venovať štúdiu afrocubánskych a latinsko-amerických perkusií.

Nenechajte si ujsť jeho novú temperamentnú La Portella Latino Show. V tomto jedinečnom projekte popredných predstaviteľov slovenskej latino scény, uvidíte skvelé tanečnice zo súboru La Portella, pod vedením vicemajsterky sveta a trojnásobnej majsterky Slovenska v salse, Petronely Portella. O hudobnú produkciu sa postarajú „Aureloví“ muzikanti skupiny El Poderoso (ex Mangomolas, Mango salseros), fenomenálna kubánska speváčka Janelys Fernandez Diaz a 20 členný bubenícky orchester Batatimba, pod vedením slovenského perkusionistu Peruánskeho pôvodu Eddyho Portellu.

web od 2day