Čína a potulky po čajových cestách

Dom kultúry Lúky, 23. január 2014, 19.00 h.

Príbeh človeka,ktorý sa rozhodol vzdať istôt, práce a vydal sa na čajovú cestu vyrozpráva ďalšie pokračovanie cestovateľského klubu – obľúbeného podujatia Kultúrnych zariadení Petržalka. Dnes má vytvorenú vlastnú čajovú značku a produkt, ktorý vie osloviť aj čajových analfabetov. Na prezentáciu fotografií a prednášku spojenú s degustáciou čaju vás pozýva M. Bútora.

„Človek sa občas dostane na rázcestie, kde sa musí rozhodnúť ktorou cestou pôjde. Ja som sa na také kritické rázcestie dostal pred dvoma rokmi. Jednou z ciest bolo začlenenie sa do systému, ďalej pracovať pre nejakú spoločnosť a mať „istoty“. Druhou bola moja osobná cesta za čajom s obrovskými rizikami. Rozhodol som sa pre čaj. Keďže som sa mu už laicky venoval vyše jednej dekády, prečo by som svoje vedomosti neposunul na profesionálnu úroveň? Povedal som si.
Po čínsky viem a čaj milujem. A napokon čajová cesta volá. Po dvoch rokoch neľahkej práce a takmer bez oddychu mám vytvorenú vlastnú značku a produkt, ktorý vie osloviť aj čajových analfabetov. Momentálne robím na Slovensku osvetu čajovej kultúry a rozbieham distribúciu čajov. Rád by som sa postupom času dostal na Európsku úroveň a verím, že sa mi to podarí. Čaj je predsa ako víno, len o tom ešte málo ľudí vie…“

Vstupenky dostanete v pokladniciach KZP a v sieti Ticketportal, vstupné 2 €.

web od 2day