Pýtajte sa Petržalky, odpovedať bude starosta

Radi by ste sa niečo opýtali petržalského starostu, alebo máte návrh, ako niečo zlepšiť? Možnosť porozprávať sa s ním bude už v pondelok 3. februára, kedy Vladimír Bajan bude opäť online diskutovať prostredníctvom webovej stránky mestskej časti.

Formu elektronickej komunikácie zvolil petržalský starosta Bajan vzhľadom na jej rýchlosť a všeobecnú obľubu u ľudí. V minulom roku takto zodpovedal viac ako 75 otázok od obyvateľov najväčšej bratislavskej mestskej časti, ktorí sa zaujímali najmä o parkovanie, plaváreň a rekonštrukcie budov, športovísk a námestí. Starosta ďalej zodpovedal otázky týkajúce sa čistoty, kosenia i bezplatného rozdávania vreciek pre majiteľov psov. „Som vďačný za podnety od občanov, sú všímaví a upozorňujú na rôzne nedostatky, ktorým sa následne venujeme. Stretávam sa však aj s tým, že sa na mňa obracajú s problémami, na ktoré petržalská samospráva nemá dosah,“ dodáva Bajan a vysvetľuje, že takéto podnety posúva ďalej, upozorňuje na ne zodpovedných a sleduje ich doriešenie.

Online diskusia starostu Bajana prebieha vždy prvý pracovný pondelok v mesiaci v čase od 13.00 do 14.00 h na web stránke Petržalky v rubrike Online diskusie.

Vážení Petržalčania,
nakoľko som sa dozvedel, že v čase konania online diskusie sa koná protestná celoslovenská kampaň HORE rampy BEZ platenia, a túto akciu chcem aj osobne podporiť, aby som vyjadril svoj absolútny nesúhlas so spoplatnení parkovania pred nemocnicou na Antolskej ulici, musím preložiť online diskusiu na podnelok 10. februára. Vaše otázky zodpoviem v tradičnom čase medzi 13.00 a 14.00 hod. Za pochopenie ďakujem.

Vladimír Bajan
starosta

web od 2day