Staň sa fanúšikom Petržalky a vyhraj!

Chcete vedieť, čo sa deje vo vašom okolí? Zaujímate sa o veci verejné? Máte radi kultúru alebo chcete prísť darovať krv? Mestská časť Bratislava-Petržalka poskytuje zaujímavosti aj na sociálnej sieti facebook, kde Petržalčania môžu informácie čerpať z profilu Viem byť Petržalčan.

Sociálna sieť umožňuje obojstranné informovanie, obyvatelia získavajú informácie o dianí v ich mestskej časti a samospráva zo spätnej väzby čerpá podnety pre svoje ďalšiu prácu. Benefitom pre fanúšikov stránky sú rôzne súťažné aktivity, ktoré miestna samospráva organizuje. Podobne, ako pani Ľubica vyhrala pre svoje deti lístky na koncert Spievanky a Zahrajka, môžu teraz fanúšikovia Viem byť Petržalčan získať lístky na divadelné predstavenie humoristickej dvojice Štúr-Malachovský. „Súťaže sú už len akýmsi poďakovaním za aktívny prístup Petržalčanov, ktorí sa zapájajú do rozhodovania,“ vysvetľuje petržalský starosta Vladimír Bajan, ktorý predovšetkým oceňuje záujem obyvateľov o veci verejné. „Snažíme sa Petržalčanom poskytnúť čoraz viac možností transparentného a prehľadnejšieho rozhodovania v samospráve. Zapájame ich do rozhodovania o časti rozpočtu, prizývame ich do komisií, ktoré rozhodujú o dotáciách, mali možnosť vyjadriť sa k názvu námestia – o podobných aktivitách informujeme aj na profile Viem byť Petržalčan,“ doplnil Bajan.

Zapojiť sa do súťaže o dva lístky na divadelné predstavenie OOOPS! WORKSHOP môžu záujemcovia, tak, že sa stanú fanúšikom Petržalky na facebooku a k fotke dvojice humoristov Štúr-Malachovský dajú „páči sa mi to“. Starosta vyžrebuje výhercu vstupeniek 14. februára 2014.

web od 2day