Navrhnite Osobnosť Petržalky 2014

Neziskové združenia, organizácie, verejné či vzdelávacie inštitúcie, občianske spolky, ale aj samotní Petržalčania môžu do 30. apríla t.r. predkladať návrhy na osobnosti, ktoré si zaslúžia osobitné spoločenské ocenenie za ich výnimočnú prácu, celoživotný prínos či významný ľudský čin.

Návrh musí obsahovať: meno a priezvisko predkladateľa a jeho kontaktné údaje (telefonický, mailový), navrhovanú osobnosť, adresu, telefonický a mailový kontakt a krátku charakteristiku navrhovanej osobnosti – v čom vidí navrhovateľ jej osobitný prínos pre rozvoj každodenného života v Petržalke, alebo čím výnimočným sa pričinila o rozvoj mestskej časti. Návrhy je možné zasielať v písomnej forme poštou na adresu Miestneho úradu mestskej časti Bratislava-Petržalka, odd. školstva, kultúry a športu, Kutlíkova 17, 852 14 Bratislava, doručiť osobne do podateľne miestneho úradu alebo poslať elektronicky na sona.kyselova@petrzalka.sk.

Oceňovanie osobností je neoddeliteľnou súčasťou tradičného petržalského podujatia Dni Petržalky. Ani 17. ročník sa nezaobíde bez podujatia Osobnosť Petržalky 2014, na ktorom ocenenia vybraným osobnostiam odovzdá petržalský starosta Vladimír Bajan. Tohtoročné Dni Petržalky začnú v polovici mája, ukončí ich slávnostný galaprogram v sobotu 14. júna.

web od 2day