Maestro Ladislav Chudík svoje jubileum oslávil aj v Petržalke

Počas slávnostného zasadnutia miestneho zastupiteľstva, v utorok 10. júna t.r., zablahoželal starosta Petržalky Vladimír Bajan Ladislavovi Chudíkovi, ktorý sa v týchto dňoch dožíva významného životného jubilea.

„Vážený oslávenec, maestro, pre každú obec či mesto je veľkou poctou mať v radoch svojich spoluobyvateľov takú veľkú osobnosť akou ste Vy,“ prihovoril sa petržalský starosta Ladislavovi Chudíkovi, ktorý spolu s manželkou Alenou prijali starostove pozvanie na slávnostné zasadnutie petržalského zastupiteľstva. „Aj keď Vašou rodnou hrudou nie je Bratislava, osud Vás zaviedol do hlavného mesta, kde už mnoho desaťročí prinášate radosť návštevníkom divadelných scén, poslucháčom rozhlasových prijímačov a divákom televíznych staníc. Ako starosta som preto veľmi rád, že ste si práve našu mestskú časť vybrali za Váš domov a verím, že po toľkých rokoch strávených v Petržalke Vás už môžeme považovať za Petržalčana,“ pokračoval starosta Bajan, ktorý zaželal hercovi zdravie, lásku, pokoj a všetko dobré do ďalších dní.

Ladislava Chudíka ocenila Petržalka v roku 2001, kedy získal titul Osobnosť Petržalky za mimoriadne herecké výkony, za zásluhy o rozvoj divadelného umenia, za pedagogické aktivity a za celoživotný prínos k rozvoju kultúrneho a spoločenského života na Slovensku.

web od 2day