Dvetisíc štvorcových metrov komunikácií je opravených

Mestská časť Bratislava-Petržalka zrealizovala ku koncu júla opravy komunikácií, výtlkov na cestách III. a IV. triedy, ktoré máme v správe, chodníkov a parkovísk na ploche takmer 2 tisíc štvorcových metrov v celkovom objeme približne 150 tisíc eur.

Opráv komunikácií, ktoré samospráva zrealizovala a plánuje zrealizovať je podstatne viac, ale v tabuľke uvádzame aspoň tie najpodstatnejšie. Mnohé z nich zaradila samospráva do harmonogramu na základe žiadostí a podnetov od samotných obyvateľov, ktoré zaslali poštou, mailom alebo na ne poukázali prostredníctvom portálu odkazprestarostu.sk. Okrem už spomínaných opráv súbežne realizuje aj opravy budov základných a materských škôl (o ktorých sme už obyvateľov na stránke informovali), revitalizáciu športovísk pre staršiu mládež (Gessayova 13, Hrobákova 25/a, Medveďova 32, Budatínska 25 a 69, Vyšehradská 25 sú už opravené a pripravujeme opravu ďalších troch), a zároveň prebiehajú opravy terás, schodísk a v blízkej dobe ukončíme práce na výmene okien DK Zrkadlový háj.

Skolaudované ale aj prebiehajúce práce v lokalite Lúky si bol včera popoludní skontrolovať aj starosta Vladimír Bajan spolu s prednostom úradu a vedúcim investičného referátu. Okrem kontroly sa pri osobnej obhliadke zamerali aj na ďalšie plánované investície – opravy schodísk, chodníkov či lavičiek, ale najmä ich zaujímal názor a odporúčania obyvateľov, ktorí priestranstvá užívajú.

IMG_5415 IMG_5428 IMG_5435

IMG_5444 IMG_5446 IMG_5455

web od 2day