FESTIVAL PRESSBURG DANCE FEST 2014

Dom kultúry Lúky, 19. – 21. september 2014
VZDELÁVACIE TANEČNÉ SEMINÁRE / MEDZINÁRODNÁ SÚŤAŽ V ORIENTÁLNYCH TANCOCH
/ GALASHOW

V petržalskom Dome kultúry Lúky už tradične vystúpia domáce aj medzinárodne uznávané zahraničné tanečnice z oblasti orientálnych tancov.

Akciu organizuje občianske združenie Hafla a cieľom je podporiť orientálny tanec ako zdravú a tvorivú alternatívu pre mnohé ženy, ktoré ho môžu interpretovať nezávisle od svojho veku či telesných proporcií. Festival je ojedinelou akciou v tomto rozsahu v Bratislave aj na Slovensku. Návštevníci môžu nielen vidieť, ale sa aj zúčastniť súťaží v rôznych kategóriách, či seminárov a bohatého 3 dňového programu.
Pre širokú verejnosť je prístupná MEDZINÁRODNÁ SÚŤAŽ V ORIENTÁLNYCH TANCOCH v sobotu 20. septembra od 8:00 do 17:00 h. Od 19:00 h vo večernej GALASHOW môžete vidieť prierez toho najkrajšieho v orientálnom tanci – od tradičných štýlov až po odvážne moderné fúzie.

Učinkujú: Serkan Tutar (Belgicko/Turecko), Teresa Tomas (Španielsko), Shaba (Maďarsko), Karolina Idrisová a Sahar (ČR), Ranya a Sheyla (SR/Rakúsko), skupina Wüstenrosen (Rakúsko) a Shaheen (ČR), duo Nakari (Rakúsko) a ďalší..
Vstupenky na podujatia pre verejnosť sú možné len na 20.9. 2014 a zakúpiť sa dajú v pokladniach KZP a v sieti ticketportal. V ponuke je aj zvýhodnené vstupné na celý deň – súťaž a galashow.

web od 2day