Galakoncert Komornej opery Bratislava a Sisi Lelkeš Sklovskej

Dom kultúry Zrkadlový háj, 21. októbra 2014, 19.30 h

Koncert pri príležitosti zahájenia sezóny 2014/2015.

Komorná Opera vznikla v roku 1986 a počas svojej existencie bola odrazovým mostíkom pre mnohé osobnosti kultúrneho života, medzi ktoré patria Marián Chudovský, Ondrej Šoth, Pavol Smolík ale i ďalší a začínali tu takí sólisti, ako Jozef Benci, Oto Klein, či Denisa Hamarová.

Komorná Opera Bratislava je občianske združenie a kladie si za prvoradý cieľ vytvoriť kvalitné prostredie pre prezentáciu mladých umelcov, študentov konzervatórií a vysokých škôl zo Slovenska i Čiech. Študenti budú mať možnosť účinkovať v pripravovaných predstaveniach a dostanú jedinečnú príležitosť získať profesionálne skúsenosti z práce s režisérom, dirigentom, živým orchestrom a hosťujúcimi umelcami. Okrem operných titulov pripravuje návrat veľmi obľúbených operetných predstavení, klasické muzikály a hudobno – dramatické produkcie súčasných slovenských autorov.

Komorná Opera Bratislava v spolupráci s Kultúrnymi zariadeniami Petržalky, ktoré jej poskytujú priestor v DK Zrkadlový háj na pravidelné účinkovanie, už zverejnila aj ďalšie dramaturgické plány na najbližšiu sezónu. Objaviť by sa malo dielo Astora Piazzollu „Mária z Buenos Aires“, balet Pulcinella od Igora Stravinského a Žobrácka opera Johna Gaya.

V októbrovom koncerte Komornej opery Bratislava bude exkluzívnym hosťom Sisa Lelkes Sklovska.

Vstupenky v predaji v pokladniciach KZP a v sieti ticketportal.

web od 2day