Marcové music cluby – folkové slečny štartujúce kariéru, hip hopový freestyle aj obvyklý ping pongový turnaj

DK Lúky, piatky 13., 20. a 27. marca

Marcové Music Cluby pokračujú v nasadenom trende hudobných piatkov, projektom Hip Hop na Lúkach a obľúbeným ping pongovým turnajom. V rámci piatkových večerov sa predstaví čerstvý hudobný projekt, ktorý vznikol iba pred nedávnom. V priestore DK Lúky začali svoju kariéru takí interpreti ako Katarzia, Scotlandyards, Samčo brat dážďoviek či Genius Locci. A preto nepremeškajte možnosť uvidieť jedno z prvých vystúpení ladnej formácie Coolma, ktorej predvídame sľubnú budúcnosť. Zoskupenie troch dám Alici (texty, spev, gitara), Janky (basgitara) a Lenky (bicie nástroje) zhmotňuje reflexiu života obyčajného človeka zotročeného súdobým svetom. Svoju tvorbu prezentujú ako samorastlý naivný folk s dôrazom na vecné texty s občasným tragikomickým nádychom.
Informácie: COOLMA / DK Lúky – 13. marca 2015 – 19:30 / 3 €

Už po tretíkrát sa na Lúkach zíde mladá generácia petržalských raperov. V rámci pokračovania projektu Hip Hop na lúkach sa pod hlavičkou Mladá krv odohrá súťažné kolo freestyle battle. V 45 sekundách zo seba vysypú improvizované texty členovia Illegal teamu -Hamik, Deny, JankoPanko, MC Kaput a mnohí ďalší. Finálové kolo bude rozšírené na časový limit jednu minútu a tridsať sekúnd.
Informácie: HIP HOP NA LÚKACH vol. 3 / DK Lúky – 20. marca 2015 – 19:30 / 3 €

Tradičný pingpongový turnaj pod hlavičkou Šport, drogy a rock´n´roll pozýva profesionálov, amatérov, zanietencov i gaučových laikov. Príďte pretiahnuť svoje zápästia, zrelaxujte pri dobrom pivku a kvalitnej reprodukovanej hudbe DJ Ping a MC Ponga.
Informácie: ŠPORT, DROGY, ROCK AND ROLL / DK Lúky – 27. marca 2015 – 19:00 / 3 €

Vstupenky v predaji v pokladniach KZP a sieti ticketportal.

web od 2day