Trio Meletti, Floating Planet a Illegal Team

To sú skupiny, ktoré sa v apríli predstavia na Music Cluboch v DK Lúky. Fitnes jazz preverí telo, ambientná fúzia vás vezme na cudzie planéty a Hip Hop na Lúkach vás uvedie do mladej petržalskej komunity. Aprílové Music Cluby predstavia dva neortodoxné hudobné projekty a už po štvrtýkrát sa príde prezentovať naša najmladšia hip hopová generácia.

TRIO MELETTI sa paradoxne neskladá z troch, ale až piatich členov. Hudobníci v zložení Zuzana Šestáková (bicie nástroje), Saša Topolská (vokál), Paula (trúbka a vokál), Juraj Károly (elektrická gitara) a Ján Janík (basgitara) zaviedli do slovenskej hudby pojem fitnes jazz. No ich groovy vôbec nezoštíhľujú, naopak prinášajú bohaté harmónie. Ladné pohyby Pauly Račekovej, ktorej sekunduje Saška Topolská, vás dokonale precvičia a dostanú do fyzickej kondície. Kapela je častým hosťom KZP a vystúpila aj na slávnom trojkoncerte (spolu so Saténovými Rukami a Trolejboys) v Klube Za zrkadlom, pred ktorým vtedy zaparkoval pravý nefalšovaný trolejbus. TRIO MELETTI sa predstaví v piatok 10.04.2015 o 19:30 h.

Piešťanská skupina FLOATING PLANET vznikla v roku 2011 ako fúzia elektronických a akustických nástrojov. Ambientné štruktúry navodzujú až vesmírne paralely aj vďaka výraznej práci s echom a priestorom. Naživo čaká návštevníkov psytrance zážitok a to v kombinácii bicích nástrojov, klávesov, gitary, basgitary a počítačových samplov. Zmutovaný zvuk tohto telesa vás v piatok 17.04.2015 o 19:30 h odvedie za bránu vedomia, až ku hraniciam nekonečnej fantázie.

Traja nahnevaní grizzly (ako to majú vo svojom logu) Hamik, Deny, JankoPanko prídu v sprievode MC Kaputa prezentovať texty o prostredí v ktorom sa pohybujú, o rodinách v ktorých vyrastajú a o kamarátoch, ktorí ich ovplyvňujú. Mladí ľudia sa chcú umelecky vyjadriť k spoločenským aj sociálnym stavom, preto príďte podporiť ich snahu, už vo štvrtom pokračovaní komunitného projektu HIP HOP NA LÚKACH opäť v piatok 24.04.2015 o pol ôsmej.

Vstupenky v pokladniach KZP a v sieti ticketportal.

web od 2day