Nastúpte opäť Na palubu Jednorožca

Rodinná celodenná akcia Na palube jednorožca sa koná už po štvrtý raz v Sade Janka Kráľa v Petržalke už túto nedeľu 31. mája 2015 od 10.00 h.

Pre deti pripravili organizátori pri registrácii fľašu minerálky Zlatá studňa Zlatíčko, sladký cupcake, informačný leták a originálna HRACIA KARTA, s ktorou budú môcť absolvovať 21 atraktívnych stanovíšť rozmiestnených po celom sade. Stretnú sa s atraktívnymi súťažami, ukážkami techniky a práce zásahových jednotiek akými sú Polícia, Hasiči, Horská služba, Záchranka, Kynológovia a mnohí ďalší. Po úspešnom absolvovaní každého stanovišťa získajú deti na zadnú stranu HRACEJ KARTY pečiatku s písmenom. Na deti, ktoré absolvujú všetky stanovištia a zozbierajú všetky písmena tajničky, čakajú fantastické ceny. Za správne vyplnenú tajničku získa každé dieťa svoju fotku víťaza a bude zaradené do žrebovania o atraktívne ceny: LET BALÓNOM pre celú rodinu so spoločnosťou Darujletbalónom.sk, spoločnosť IMPA BRATISLAVA, autorizovaný predajca a servisný partner Škoda (dealer roka 2012 a 2013), venuje auto s plnou nádržou na celý víkend, rodinný obed v reštaurácii KUBU v obchodnom centre Aupark, vstupenky do siete kín CINEMA CITY a mnoho ďalších.

O pohodlie a zábavu detí sa bude počas celého dňa starať viac ako 170 ľudí, za čo im patrí veľká vďaka. NA STANOVIŠTIACH SA PREDSTAVIA: POLÍCIA SR, HASIČSKÝ A ZÁCHRANNÝ ZBOR SR, HORSKÁ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA, EMERGENCI ASISTENT SERVICE, BRATISLAVSKÁ KYNOLOGICKÁ ZÁCHRANNÁ BRIGÁDA, VNÍMAVÉ HRAČKY + IHRISKA.SK, KULTÚRNE ZARIADENIA PETRŽALKA + MATERSKÉ CENTRUM BUDATKO, ORBIS INSTITUTE, SITUM EVENTS, CAMP WONDERLAND, FIRST LEGO, KOMPLEXNÁ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA, WATTSENGLISH, KOLESO ZÁCHRANY, LIGA PROTI RAKOVINE a ďalší… Pripravené sú aj sprievodné aktivity – workshop s názvom Vieš prečo je KRV VZÁCNA, ktorý pripravila Národná transfúzna služba SR (dospelí tu budú môcť darovať krv), ďalej HIP-HOPOVÝ wokshop s lektormi Tanečnej skupiny S3T KIDZ, spoločná tvorba detí s Veronikou Fodorovou pod názvom Umenie v detských kresbách, čitáreň spojená s ochutnávkou MooGoo, fotenie v kostýmoch, kreslenie na chodník, meranie zraku, množstvo maskotov v životnej aj nadživotnej veľkosti a veľa ďalších prekvapení. Absplventi kurzu kreativity budú na vernisáži prezentovať svoje výtvory.

Ani tento rok nebude chýbať SIMULOVANÁ ZÁCHRANNÁ AKCIA, do ktorej budú zapojení hasiči a záchranka.

Na pódiu vystúpia detskí umelci a zaujímaví i slávni hostia. O očarujúci úvod plný fascinujúcich efektov sa postará Čestná stráž Ozbrojených síl SR so svojim show programom. Absolventi rôznych kurzov, ktoré počas roka organizovalo a realizovalo Občianske združenie Moonlight camp, si prevezmú z rúk starostu bratislavskej mestskej časti Petržalka Vladimíra Bajana DIPLOM. Na záver celého podujatia a po vyžrebovaní víťazov fantastických cien, VYPUSTÍME STO MOTÝĽOV!

Moonlight camp sa už piaty rok úspešne venuje inkluzívnemu vzdelávaniu a podpore nadaných detí zo sociálne znevýhodneného prostredia. Aktuálne realizuje v poradí 4. ročník projektu NA PALUBE JEDNOROŽCA – CELOROČNÉ KURZY HERECTVA, KREATIVITY, HIP-HOPU A SEBAZÁCHOVY. Súčasťou projektu je tiež 5-dňové sústredenie v srdci Európy, na Krahuliach pri Kremnici v období jarných prázdnin, veľká celodenná akcia rodinného typu v areáli Auparku a v Sade Janka Kráľa počas MDD a rovnako aj premiéra divadelného predstavenia Alica v krajine zázrakov na doskách divadla GunaGu. Záštitu nad projektom prevzal starosta Petržalky Vladimír Bajan. Výber detí zapojených do projektu prebiehal v spolupráci s odborom školstva a sociálnych služieb na príslušnom mestskom úrade.

plagat mdd 2015 web

web od 2day