Leto v knižnici

Naši knihovníci neoddychujú ani v lete. Na letné prázdniny pripravili veľký výber rôznych podujatí nielen pre prázdninujúce deti, ale aj pre ich rodičov, ktorí sa počas leta potrebujú tiež zrelaxovať a oddýchnuť si.

Už prvý deň prázdnin začína piatkové detské interaktívne čítanie a predstavenie na motívy najkrajších a najlepších detských kníh doplnené o výtvarné dielne s našimi ilustrátormi na Tyršovom nábreží.

Rodičia si zatiaľ môžu vybrať knihu alebo časopis v Open Air Knižnici a užiť si pohodu pod korunami stromov pri našom modrom Dunaji. Podvečerné stretnutia so slovenskými autormi obľúbených románov či poviedok samozrejme tiež nebudú chýbať. Toto leto sú pripravené tri stretnutia vždy v stredu o 17.30 h.

V pobočkách petržalskej knižnice si môžu návštevníci nielen pozrieť, ale aj zažiť, interaktívne výstavy. Na pobočke Turnianska je každý deň na nádvorí pripravené zábavné čítanie, súťaže, vedomostné hry a na Furdekovej zas obľúbené podujatie Čítame si večerníčky.

V júli a v auguste budete môcť roztočiť vaše knihy v petržalskom knižnom kolotoči – prineste prečítané, odneste si nové na dovolenku – od 9.00 do 12.00 h 13. júla a 10. augusta sa na všetkých tešia naši dobre naladení a vždy usmiati knihovníci.

Večerníček naživo - leto

web od 2day