Ján Ambróz, Marcela Laiferová aj Richard Müller

Ako prvé novoročné predstavenie v roku 2017 uvedie slávnostný novoročný koncert Jána Ambróza s hosťami Jankou Ambrózovou a Milkou Šatanovou. Ján Ambróz je jedným z najpopulárnejších spevákov slovenských ľudových piesní. Pochádza z Telgártu, o ktorom často spieva. Je spoluzakladateľom speváckej skupiny reprezentujúcej horehronskú ľudovú pieseň. V snahe zachovať čo najviac ľudových piesní z tohto regiónu aj sám pochodil Telgárt, Šumiac a Pohorelú a objavoval zabudnuté piesne, ktoré prespieval. Spevák ľudových piesní s nádherným hlasom, veselý človek, vášnivý turista príde pozdraviť Petržalčanov 13. januára o 19.00 h. Koncert je realizovaný pod záštitou Vladimíra Bajana, starostu mestskej časti Bratislava-Petržalka.

Novoročné blahoželanie s Marcelou Laiferovou je určené predovšetkým skôr narodeným. Jej šansónový večer, ktorým príde navodiť úžasnú atmosféru a popriať tak všetko najlepšie do Nového roku, bude určite nezabudnuteľným a osviežujúcim zážitkom v utorok 17. januára o 15.00 h v DK Zrkadlový háj.

V sobotu 21. januára o 18.00 h uvedie Artkino Za zrkadlom film z domácej úrody – RICHARD MÜLLER: NESPOZNANÝ. Film je intímnym rezom do života legendárneho speváka Richarda Müllera na pozadí jeho koncertného turné s kapelou Fragile. Müller a Fragile tentoraz koncertujú netradične bez akýchkoľvek hudobných nástrojov. Film sa norí do Richardových aktuálnych pocitov, ktoré silno ovplyvňuje mániodepresia, ktorou dlhodobo trpí. Sonduje však aj v minulosti, ktorá otvára dvere do časti jeho speváckej kariéry sprevádzanej turbulentnými vzťahmi so ženami a drogami. Tie sú kľúčom k pochopeniu jeho osobnosti i speváckej kariéry. Film nekompromisne bez pretvárky nahliada do Richardovho vnútra, i do zákulisia samotnej produkcie turné.

Viac o podujatiach v mesiaci január ako aj o pripravovanom XVII. Petržalskom maškarnom plese sa dočítate v priloženom letáku alebo na stránke Kultúrnych zariadení Petržalky.

web od 2day