Bláznivý aj romantický február

Kultúrne zariadenia Petržalky pripravili na mesiac február opäť bohatý a pestrý program určený všetkým vekovým kategóriám v rôznych žánroch vo všetkých kultúrnych stánkoch. V DK Zrkadlový háj vystrieda divadelné predstavenie „Klamstvo“ s Emíliou Vášáryovou a Milanom Kňažkom už sedemnásty ročník veľmi úspešného Petržalského maškarného plesu.

V druhej polovici februára tu budú znieť známe hity aj nové skladby Kataríny Knechtovej na jej akustickom koncerte. Posledný februárový víkend bude patriť jedinečnej a dynamickej DanceStar World Tour, ku ktorej sa pripojí aj Slovensko, aby bolo súčasťou jednej z kvalifikačných tanečných súťaží.

Vďaka Artkinu Za zrkadlom sa prenesiete z Reality (film v koprodukcii Francúzsko-Belgicko-USA) do Lalalandu (v réžii D. Chazalle). Pre deti je pripravená hudobná rozprávka Spievaj a roztomilí československí Lichožrúti.

Viac podujatí pre detičky od tých úplne najmenších si pripravilo CC Centrum – Babykarneval, Farebná nedeľa, Čarbaničky a mnoho ďalších tvorivých a veselých podujatí nájdete vo februárovom programe. Okrem toho si tu v rámci cyklu Momentum Musicum vypočujete majstrovstvo romantických sláčikov v podaní študentov Štátneho konzervatória.

Dom kultúry na Lúkach už tradične ponúkne zaujímavé skupiny a zoskupenia hudobníkov v Music Cluboch, kde okrem iného pokrstia aj album Petra Bulíka. Nedeľné čaje o tretej a Tancujeme pre radosť a zdravie sú určené zas tým skôr narodeným. Chýbať nebude ani Cestovateľský klub, vďaka ktorému navštívite Kolumbiu.

web od 2day