Najväčšia oslava MDD bude v Petržalke

Najväčšia oslava MEDZINÁRODNÉHO DŇA DETÍ v Bratislave JE TU! Na palube jednorožca je rodinná celodenná akcia, ktorá sa koná v Sade Janka Kráľa a v areáli Auparku už 6. raz pod záštitou starostu Vladimíra Bajana. Kedy? V nedeľu 4. júna 2017 od 10:00 do 17:00 h. Vlani prišlo príjemne a užitočne stráviť MDD na rodinnú akciu približne desať tisíc
ľudí. Počas dňa sa registrovalo viac ako 2000 detí. Tento rok sme pripravení na našu palubu vziať každého, kto sa rád usmieva. Budeme prekonávať slovenský rekord a na záver je pripravená NAJVÄČŠIA TORTOVÁ VOJNA NA SLOVENSKU. Vstup je voľný!

Na DETI bude pri REGISTRÁCII v Auparku v čase od 10:00 do 14:00 h čakať informačný leták a originálna HRACIA KARTA, s ktorou budú môcť absolvovať 20 atraktívnych STANOVÍŠŤ rozmiestnených po celom Sade Janka Kráľa. Okrem toho uvidia záchranársku TECHNIKU a tiež si užijú ukážky práce zásahových jednotiek akými sú polícia, hasiči, záchranári, kynológovia a mnohí ďalší. Po úspešnom absolvovaní každého stanovišťa získajú deti na zadnú stranu HRACEJ KARTY pečiatku s písmenom. Na deti, ktoré absolvujú všetky stanovištia, zozbierajú všetky písmená tajničky a správne ju vyplnia čaká žrebovanie o fantastické ceny: VÍKENDOVÝ RODINNÝ POBYT v hoteli Danubius Health Spa Resort Esplanade**** s polpenziou, wifi a vstupom do Vodného a saunového sveta od spoločnosti KÚPELE PIEŠŤANY a na cestu AUTO PEUGEOT s plnou nádržou od spoločnosti FINAL-CD – najväčšieho slovenského predajcu automobilov, LET BALÓNOM, VIP EXKURZIU V TV JOJ a iné zaujímavé ceny.

O pohodlie a zábavu detí sa bude počas celého dňa starať viac ako 200 ľudí, za čo im patrí veľká vďaka. NA STANOVIŠTIACH SA PREDSTAVIA: KRAJSKÉ RIADITEĽSTVO PZ BRATISLAVA, HASIČSKÝ A ZÁCHRANNÝ ZBOR SR, NÁRODNÁ TRANSFÚZNA STANICA SR, Slovenský Červený kríž, LIFE STAR EMERGENCY, KULTÚRNE ZARIADENIA PETRŽALKA, MATERSKÉ CENTRUM BUDATKO, RM GARDEN, ŠPORTOVÝ KLUB POLÍCIE, CAMP WONDERLAND, LIGA ZA DUŠEVNÉ ZDRAVIE, VNÍMAVÉ DETI, SMART LIGHT, SILNÁ SPINKA, LIONS, DENDRIT KANIS, AUPARK, FINAL-CD-NAJVAČŠÍ SLOVENSKÝ PREDAJCA AUTOMOBILOV, KOMUNÁLNA POISŤOVŇA, PRVÁ STAVEBNÁ SPORITEĽŇA, PAULA DR. OETKER, NIVEA, KFC, AVON a ďalší.

PRIPRAVENÉ SÚ TIEŽ SPRIEVODNÉ AKCIE: TANEČNÝ wokshop s lektormi Tanečnej školy Kataríny Štumpfovej DanceCool, čitáreň, kreslenie na chodník, meranie zraku, canisterapia, množstvo maskotov v životnej aj nadživotnej veľkosti a veľa ďalších prekvapení. Pripravené je aj niečo len PRE DOSPELÁKOV. BUDÚ MÔCŤ DAROVAŤ KRV PRIAMO NA AKCII V MOBILNEJ JEDNOTKE Z NÁRODNEJ TRANSFÚZNEJ SLUŽBY SR v čase od 10:00 do 14:00 h.

Deti z kurzu kreativity (Moonlight Camp) predvedú svoje výtvory a deti z kurzu herectva (Moonlight camp) predstavia sa aj ako figuranti počas simulovaných ukážok pri súťaži Prvej pomoci pod názvom Dieťa života s podtitulom Zachrániť život je jednoduchšie ako ho splodiť. Súťaž bude prebiehať počas celej akcie a o putovný pohár ministra školstva SR budú súťažiť deti zo ZŠ. Odborným garantom projektu je prezident Slovenského Červeného kríža doc. MUDr. Viliam Dobiáš, PhD.

Na PÓDIU VYSTÚPIA detskí umelci a slávni hostia. Moderátor SEBASTIÁN BRAŽINA – absolvent kurzu herectva (Moonlight camp). Ďalej Deti z Tanečnej školy DanceCool, deti z projektu Na palube jednorožca – kurzu tanca (Moonlight camp), Čestná stráž Ozbrojených síl SR a Martin Harich.

web od 2day