MDD pre deti zo Strediska sociálnych služieb a krízového centra Replus

Stredisko sociálnych služieb Petržalka už po tretíkrát prijalo pozvanie na oslavu Medzinárodného dňa detí do priestorov Kafé Lampy na Černyševského 42. Tento rok to bola bublinová show, na ktorej vystúpil Mr. Bubble.

„Pán Bublina“ porozprával svoj príbeh pre deti, ktoré trpia sociálnou núdzou a dočasne obývajú krízové centrum, ako sa chcel stať námorníkom, ale na svojej vzrušujúcej ceste zistil, že s bublinami je väčšia sranda! Predviedol show z bublín, dymové bubliny, bublinovú búrku, žonglovanie s bublinami. Naše deti sa zapojili do vystúpenia a asistovali bublinárovi pri jeho veľkolepom predstavení a na chvíľu sa stali aj oni malými bublinármi. Deti neskrývali radosť, svoje emócie prejavovali radostnými úsmevmi.
Okrem vystúpenia si deti pochutili na koláčikoch z vlastnej výroby Kafé Lampy a tešili sa zo sladkého „kapučínka“, na ktorých boli vytvorené obrázky na mliečnej pene rukou baristu Lukáša Podbehlého. Po podujatí odchádzali deti plné nových zážitkov, spokojné s úsmevom na tvári držiac v rukách balíčky s malou pozornosťou.

Touto cestou my všetci – deti, matky a pracovníci Strediska sociálnych služieb Petržalka – vyslovujeme úprimné poďakovanie konateľke Kafé Lampy Andrejke Reichovej ako aj všetkým ostatným, ktorí túto akciu podporili.

Soňa Chanečková
riaditeľka Strediska sociálnych služieb

web od 2day