Ďalšie prvenstvo Petržalky

Petržalka ako prvá bratislavská mestská časť začala na skvalitnenie svojej práce využívať Staffino. Zo slovenských samospráv ju zatiaľ využíva len Martin a Trnava. Staffino používajú väčšinou obchody, reštaurácie, banky, ale aj telekomunikační operátori či Dopravný podnik mesta Bratislavy. Teda všetci, pre ktorých je spätná väzba od klienta kľúčom k úspešnému fungovaniu na trhu.

Petržalka sa sústavne snaží o zlepšovanie svojej práce, intenzívne sa zaujíma o názory a očakávania svojich obyvateľov, podnikateľov a vôbec ľudí, ktorí prichádzajú na miestny úrad a potrebujú niečo vybaviť, zariadiť alebo majú len dobrý nápad. A na to, aby sa všetky tieto názory zozbierali, slúži link www.staffino.sk/petrzalka. Mestskú časť zaujíma názor na celkový dojem z práce miestneho úradu, odbornosť pracovníka, rýchlosť pri vybavovaní, prístup pracovníka. Obyvatelia môžu buď poďakovať alebo napísať pripomienku.

Petržalka vždy robila veľa vecí nad rámec zákona a stále prichádza s novými aktivitami a ponukami pre obyvateľov. Staffino je ďalšou príležitosťou, ako motivovať zamestnancov miestneho úradu k ešte lepším pracovným výkonom. A prípadnými pripomienkami sa budú radi inšpirovať.

web od 2day