Petržalský maškarný ples

Už 18 rokov starosta MČ Petržalka v spolupráci s Kultúrnymi zariadeniami Petržalky pozývajú svojich občanov na maškarný ples, ktorý vo svojich začiatkoch veľmi slabo spĺňal názov maškarný. Autorom tejto veselej zábavy je terajší pán starosta Vladimír Bajan, ktorého neodradili návštevníci v drahých róbach, ale naopak sám spolu so svojou pani manželkou sa obliekli do kostýmov, a tak vítali prvých hostí.

Ak ste pravidelnými návštevníkmi maškarných plesov v Petržalke máte sa na čo aj tento rok tešiť. Máte chuť do sýtosti sa vytancovať, vysmiať a príjemne sa zabaviť? Je načase, začať vymýšľať čo na seba, aby ste upútali. Fantázii sa medze nekladú a na maškarnom plese platí pravidlo, že najbláznivejší, najkreatívnejší či jednotlivec alebo kolektív vyhráva. Výhodou je to, že nemusíte míňať stovky eur za večerné róby a dámy sa nemusia obávať, že sa stretnú s druhou dámou v tej istej róbe, možno v inej farbe.

Petržalský maškarný ples sa bude konať 2. februára 2018 od 19,00 hodiny do skorých ranných hodínv Dome kultúry Zrkadlový háj. V tanečnom rytme Vám spríjemnia večer hudobné skupiny Starmania – najväčšie československé hity posledných dekád v podaní skupiny, známej z televíznej relácie Neskoro večer, Slovak tango – mladícka energia a najkrajšie evergreeny do tanca i na počúvanie, ľudová hudba Andreja Záhorca – cimbalová ľudová hudba je kolektív mladých ľudí-muzikantov, venujú sa predovšetkým ľudovej hudby, ale aj spracovaniu stále živých piesní starších slovenských umelcov program spestriaCreDance -nadnárodné umelecké zoskupenie profesionálnych divadelných tanečníkov – semifinalisti súťaže “Československo má talent” a CirKus-Kus – venujú sa gymnastike, žonglovaniu, akrobacii, balansu a divadlu, ich učeniu či predvádzaniu. Prvá slovenská škola moderného cirkusu.

Plesom Vás bude sprevádzať Mahulena Bočanová- obľúbená česká herečka a moderátorka, víťazka tanečnej súťaže

Samozrejme, že k dobrej zábave patrí aj dobrá mňamka: večera, kávička, dezertík ….

Odhodiť noblesu a vymeniť ju za dobrú náladu a zábavu je mottom každého maškarného plesu, Ak tomu neveríte, príďte sa pozrieť, verím, že neoľutujete.

Vstupenky budú v predaji od 23.1.2018 od 14 h v pokladni Domu kultúry Zrkadlový háj.

web od 2day