Harmonogram pristavenia veľkokapacitných kontajnerov – Jar 2018

Máte doma starý nábytok, matrace, koberce či iné nepotrebné veci z domácnosti? Už onedlho ich budete môcť odniesť do veľkokapacitných kontajnerov.
Petržalka chce aj touto cestou umožniť svojim obyvateľom jednoducho a rýchlo zbaviť sa starých a nepotrebných vecí a predísť zbytočnému znečisťovaniu okolia, pretože najmä staré kusy nábytku a matrace voľne položené pri kontajnerových stojiskách často končia v rukách bezdomovcov alebo rozhádzané po celej mestskej časti.
Od 11.4. 2018 do 8.6.2018 samospráva v rámci jarného upratovania postupne umiestni na rôznych miestach Petržalky veľkokapacitné kontajnery. Opäť žiadame obyvateľov, aby veľkorozmerný odpad pred uložením do kontajnera upravili na čo najmenšiu možnú veľkosť a šetrili tak miestom. Taktiež, aby do kontajnerov nehádzali stavebný odpad, elektrospotrebiče alebo nebezpečný odpad. Rovnako dôležité je aj to, aby neukladali veľkorozmerný odpad vedľa kontajnera. Zároveň prosíme motoristov, aby nevhodným parkovaním svojich áut nebránili bežnej manipulácii s veľkorozmerným kontajnerom.

web od 2day