Petržalka už aj na Instagrame

Obyvateľom Petržalky sa vždy snažíme priniesť iba tie najdôležitejšie a najzaujímavejšie informácie zo života najväčšej mestskej časti v Bratislave. Každý deň je bohatý na rôzne udalosti, či už politického, športového či kultúrneho charakteru, preto, ak chceme obsiahnuť komplexne aktuálne dianie čo najlepším možným spôsobom, využívame na to viaceré komunikačné nástroje. Či už ide o webovú stránku www.petrzalka.sk, facebookovu stránku „Viem byť Petržalčan“ a teraz už aj Instagram, každý, kto chce vedieť, čo sa okolo neho deje si príde na svoje.
Na webe a facebooku nájde verejnosť už tradične nie len úradné oznamy, ale aj informácie zo života v samospráve obsahujúce správy o podujatiach, pripravovaných akciách a aktivitách, ktoré mestská časť organizovala pre svojich obyvateľov. Prehľad o podujatiach majú aj vďaka Kalendáru udalostí, ktorý funguje na webovej stránke už viac ako dva mesiace a kde sa po kliknutí na konkrétny deň oboznámia s názvom a popisom podujatia.
V snahe vyjsť v ústrety obyvateľom rôznych vekových kategórií sa mestská časť rozhodla, že okrem oficiálnej webovej a facebookovej stránky založí aj profil na Instagrame, obľúbený najmä u mladších ročníkov. Keďže Instagram je hlavne o estetickom zážitku, budeme sa snažiť potešiť našich fanúšikov predovšetkým vizuálne peknými fotografiami, videami či „insta príbehmi.“ Záujemcovia o sledovanie našich príspevkov nás na Instagrame nájdu pod názvom Miestny_urad_Petrzalka: https://www.instagram.com/miestny_urad_petrzalka/

web od 2day