Žiaci – záchranári CO zabojovali v okresnom kole

Mladí ľudia sú prirodzene súťaživí. Ak sa táto ich vlastnosť spojí so skvelým projektom, získajú nielen radosť zo súťaženia, ale aj skvelé poznatky či zvýšenie si vlastnej „kondičky“. Okresné kolo súťaže „Mladí záchranári CO“ sa uskutočnilo 16. mája na ZŠ Holíčska 50, v súlade propozíciami odboru krízového riadenia Okresného úradu Bratislava. Podujatie sa konalo v spolupráci s MČ Bratislava – Petržalka.
Na súťaži okresného kola sa zúčastnilo celkovo 19 družstiev, z toho 7 družstiev zo základných škôl v pôsobnosti miestnej časti Petržalka. Na prvom mieste sa umiestnilo družstvo č. 1 zo ZŠ I. Bukovčana 3, na druhom mieste družstvo zo ZŠ a MŠ Česká 10 a na 3 mieste skončilo 1. družstvo zo ZŠ Holíčska 50. Víťazné tímy sa zúčastnia na krajskom kole súťaže „Mladí záchranári CO“ v Senci.
Poslanie súťaže a ciele boli splnené v plnej miere. Žiaci si overili teoretické vedomosti učiva „Ochrana života a zdravia“ a ako aj praktické zručnosti z tejto oblasti. A, okrem toho, sa všetci výborne zabavili.
Fotogalériu z akcie si môžete pozrieť TU.

web od 2day