Turfový sviatok v Starom háji

V nedeľu, 3. júna, je na dostihovej dráhe v Petržalke – Starom háji naplánované top podujatie tohtoročnej sezóny na Slovensku – 40. ročník Turf-gala. Pätica medzinárodných dostihov s najvyšším štatútom sľubuje vrcholné turfové zážitky, o ktoré sa postarajú špičkoví jazdci v sedlách najlepších plnokrvníkov zo strednej Európy (80 prihlášok).

Hlavnou hviezdou 35. Veľkej ceny Slovenska (rovina Gd-3 na 2400 m o dotáciu 30 000 €) bude vlaňajší kôň roka a derby víťazka, 4-ročná belka ZORIANA zo stajne PD Senica.
Okrem napínavých turfových zážitkov a atraktívnych výhier sa budú môcť diváci tešiť aj na bohatý sprievodný program: vystúpenie folklórneho súboru Vienok, súťaž o najelegantnejšiu dámu v klobúku, tombolu s hodnotnými cenami, detské atrakcie, vozenie na koníkoch a elektrických autíčkach, maľovanie tváričiek ako aj súťaž o najkrajší detský klobúčik. Súčasťou programu bude aj prezentácia záhradnej techniky a farmárskych výrobkov, návštevníci si môžu pochutnať na rôznych gurmánskych špecialitách, aj jadranskej zmrzline. Nenechajte si ujsť najzaujímavejšie turfové podujatie a príjemne strávený voľný čas s rodinou a priateľmi v areáli dostihovej dráhy. Dostihové popoludnie sa v Starom háji začína o 13.30 h. Dámy a slečny v klobúku majú na Turf-gala vstup zadarmo!

web od 2day