Deň detí v Psom parku priniesol rekordy

V Psom parku na Wolkrovej ulici sa dňa 2. júna konal Deň detí spojený so súťažou o pohár starostu Vladimíra Bajana. Podujatie bolo sprievodnou akciou ku Dňom Petržalky, ktoré vyvrcholia dňa 16. júna galaprogramom na Dostihovej dráhe.
Deň detí v Psom parku sa niesol v znamení zábavy, hier, súťaží, pohybu a najmä radosti. Medzi psíkmi by ste našli aj veľkých fešákov, malých drobcov, aktívnych uličníkov, ale aj canisterapeutov, ktorí pomáhajú ľuďom, i keď sami pomoc ešte nedávno potrebovali, keďže istý čas žili v útulku.
Pre deti organizátori pripravili päť stanovíšť. Prvým bolo ihrisko s pevnými preliezačkami, kde bežali deti spolu so svojimi štvornohými miláčikmi, druhým agility dráha, tretím výstavný kruh v ktorom psy predviedli svoju krásu. Na štvrtom stanovišti deti ozdobili svojimi maľbami betónové tunely. Piate stanovište patrilo kresleniu obrázkov. Po absolvovaní všetkých disciplín deti získali nálepky, za ktoré mohli vyhrať v tombole zaujímavé ceny. O 16.00 h. prišlo na rad vyhlasovanie víťazov. Tretie miesto v behu medzi preliezačkami získala Emka so psíkom Nely. Druhé miesto obsadila Sofi a Nely. Prvenstvo už po štvrtý rok obhájila Zuzka so psíkom Burkom a ich rekordným časom 16 s. Ako sa vraví, nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa. A najmä, mať radosť a dobre sa zabaviť. Na tomto skvelom podujatí nechýbalo ani jedno, ani druhé. Spokojné odchádzali nielen deti, ale aj ich štvornohí kamaráti.

>

web od 2day