Leto s Petržalskou knižnicou 2018

Miestna knižnica Petržalka pozýva všetkých milovníkov čítania stráviť leto v spoločnosti kníh a knižnice. Už od 15. júna si môžu malí i veľkí návštevníci počas horúcich dní oddychovať na letnej Magio pláži na Tyršovom nábreží. V príjemnom prostredí v tieni pod stromami tu nájdu samoobslužnú open air knižnicu a v nej časopisy a knihy na príjemné letné oddychové čítanie. Pre najmenších návštevníkov pláže pripravila petržalská knižnica v júli a auguste divadelné prestavenia. Deti čaká stretnutie s veľrybou Grétou, neposlušnými kozliatkami, malou Sofiou a jej kamarátkou, a tiež veselá vandrovka s vajíčkom a troma kozliatkami.

Prázdninujúce deti pozývajú knihovníci zapojiť sa do projektu Prečítané leto. Počas 9tich týždňov letných prázdnin im na detských a rodinných pobočkách pripravili zaujímavé témy, napr. o mori, o okuliaroch alebo o číslach, spojené so nevšednými aktivitami.
Na čitateľov čakajú počas leta aj dve kolá Knižného kolotoča, výstava o Petržalke v pobočke Turnianska, výstava ilustrácií z Bienále 2017 v pobočke Prokofievova, malé knižné kolotoče a ďalšie aktivity, o ktorých sa včas dozvedia na stránke www.kniznicapetrzalka.sk, na facebooku a instagrame.

web od 2day