V nedeľu na dostihy už o 11.30 h

Priaznivci turfu majú v nedeľu 21. októbra predposlednú možnosť v tomto roku zavítať na dostihy do Starého hája. Na programe je spolu deväť rovinových dostihov, z ktorých najväčšiu pozornosť púta rovina I. kategórie na 2000 m o Veľkú cenu spoločnosti LESY SR. Do štartovacích boxov sa postaví spolu sedem kobýl, z ktorých najväčšiu pozornosť púta 4-ročná belka ZORIANA z PD Senica. Najmenším návštevníkom popoludnie spríjemní kúzelnícko-balónová show Petra Šestáka.

Na záver dňa, po odbehnutí posledných dostihov (cca o 16.30 h), pozývame všetkých malých i veľkých turfmanov ako aj návštevníkov dostihov na „Starohájsky beh radosti“. Prihlásiť sa môžu deti do 12 rokov do „Starohájskej štvrťky“ (400 m), ženy a muži do „Starohájskej tisícky“ na rippova@zavodisko.sk ako i priamo v deň behu na dostihovom sekretariáte do 16.00 h.

Ak si chcete ale staviť na svojho favorita, treba prísť v dostatočnom predstihu. Prvýkrát kone vstúpia do štartovacích boxov o 12-tej hodine a štart posledných nedeľných dostihov je naplánovaný o 16.10 h. Viac informácií nájdete na www.dostihy.sk

web od 2day