MŠ Vyšehradská má svoju oficiálnu riaditeľku

V septembri sme slávnostne otvorili zrekonštruovanú MŠ Vyšehradská, kde bola doteraz poverená prípravou riadenia Anna Pukajová. Dnes ju na základe úspešného výberového konania navrhnutého výberovou komisiou oficiálne vymenoval starosta Vladimír Bajan do funkcie riaditeľky tejto materskej školy s platnosťou od 1. decembra 2018 na obdobie 5 rokov.

Anna Pukajová pôsobí v školstve od roku 1983, najprv ako učiteľka, neskôr ako riaditeľka v materskej škole v Pezinku, potom v rokoch 2009-2015 ako školská inšpektorka pre materské školy a od roku 2017 sa vrátila späť do materskej školy, tento raz u nás v Petržalke na Bzovíckej ulici.

To, že výberová komisia vybrala a následne navrhla Annu Pukajovú vymenovať na post riaditeľky MŠ Vyšehradská a že je to človek, ktorý preukázal, že jednak bol a bude vedieť kvalitne a aj úspešne vykonávať túto funkciu, preukázala aj pri personálnej, materiálno-technickej a administratívnej príprave a zabezpečení činnosti novej materskej školy. V spolupráci so SSŠaŠZP v neľahkých podmienkach, predovšetkým personálneho zabezpečenia činnosti MŠ, preukázala svoju erudovanosť, svoje organizačné schopnosti, svoju empatiu a ľudskosť pri riešení vzniknutých problémov, nielen v priebehu prípravných činností a prác k zriadeniu MŠ, ale aj po jej otvorení v septembri tohto roku.

Pani riaditeľke želáme veľa úspechov!

web od 2day