V Petržalke sa hral špičkový žiacky tenis

Počas uplynulých dní (od 15.12. do 18.12. 2018) sa v športovom areáli TŠP – tenisovej školy na Nobelovom Námestí 6 v Petržalke konali Halové majstrovstvá Bratislavy v kategórii mladších žiakov. Turnaja sa zúčastnilo 30 dievčat a 29 chlapcov z celého Bratislavského kraja.

Po finálovom zápase chlapcov si víťazstvo vybojoval Filip Poklemba, druhé miesto patrilo Martinovi Matunákovi a na treťom mieste sa umiestnili Adam Babušík a Oskar Fičor. A ako dopadli dievčatá? Prvé miesto získala Martina Škoricová, na druhom mieste skončila Terezka Gáliková a tretie miesto patrilo Yasmin Vavrovej a Elizabeth Dominike Bab. Víťazi si za svoje skvelé výkony domov odniesli pohár a diplom.

Vo štvorhre právom získali I. miesto Filip Poklemba a Oskar Fičor. Na II. mieste sa umiestnili Maximilián Alex Hron a Adam Babušík. Tretie miesto obsadili dva páry Nicholas Volník s Mojmírom Deenom a Peter Danko s Lukášom Chrenom. U dievčat bolo poradie víťaziek vo štvorhre nasledovné. Víťazstvo si odniesli Martina Škoricová a Kristína Flimelová. Druhé miesto patrilo Yasmin Vavrovej a Terezke Gálikovej. Na treťom mieste boli, tak ako u chlapcov, ocenené dva páry – Elizabeth Dominika Bab s Nicol Batáry a Terézia Pravdová s Michaelou Martišovou. Žiaci boli za svoje športové výkony odmenení diplomami a medailami.

Všetkým mladým tenistom gratulujeme a veríme, že v tejto aktivite budú pokračovať i naďalej. Petržalka sa bude snažiť vytvoriť pre nich tie najlepšie podmienky na rozvoj talentu.

web od 2day