Pop Hit 2019

Aj Petržalka má svoj hlas! Kultúrne zariadenia Petržalky vyhlasujú v tomto roku už 24. ročník obvodnej súťaže v populárnej piesni pre žiakov ZŠ, SŠ a dospelých POP HIT 2019.Súťaž sa organizuje raz ročne, a to v 4 kategóriách podľa veku. Porotu tvoria známe osobnosti hudobnej scény, hudobníci, skladatelia, speváci, aj hudobné skupiny. V porote si už „zahviezdili“ skupiny HEX, Maduar, speváci Jana Kirschner, Robo Papp a Marián Kochanský.

Semifinále 24. ročníka obvodnej súťaže v populárnej piesni bude prebiehať v Zrkadlovom háji v stredu 29. mája od 10.00 h a finále súťaže od 17.00 h. Víťazi v obvodnej súťaži budú odmenení vecnými cenami, diplomami, vystúpia na pódiu v rámci podujatia Dni Petržalky a zúčastnia sa vystúpení v programoch organizovanými Kultúrnymi zariadeniami Petržalky a inými organizáciami.

Víťazi na I. a II. miestach postupujú do súťaže Zlatý Slávik 2019, ktoré organizuje Malokarpatské osvetové stredisko ako celoslovenskú súťaž a na Medzinárodný festival mladých talentov, ktorý sa bude konať od 2.08. do 4.08.2019 v DK Zrkadlový háj a v Sade Janka Kráľa.

Podmienky súťaže

Súťaž je delená do kategórií :

I. kategória 6 – 9 rokov
II. kategória 10 – 12 rokov
III. kategória 13 – 15 rokov
IV. kategória SŠ a dospelí

Súťažiaci si zaistí vlastný hudobný sprievod /gitara, klavír, keybord …/, prípadne vlastné CD len s hudobným podkladom /bez spevu/.
Pokiaľ súťažiaci použije USB kľúč, hudobný podklad musí byť nahratý v MP 3.

Súťažiaci si do súťaže vyberú 2 skladby:

1. povinná skladba so slovenským textom a 2. skladba podľa ľubovoľného výberu.

Súťaž hodnotí odborná porota podľa nasledovných kritérií:

intonácia, výraz, spevácka technika, pohybový prejav, vizuálna stránka vystúpenia/možnosť využitia tanečníkov, vokalistov/.

Prihlášku aj súhlas so spracúvaním osobných údajov (GDPR) nájdete v prílohe.

Prihlášky a GDPR zasielajte na adresu:
Marta Droppová, DK Zrkadlový háj, Rovniankova 3, 851 02 Bratislava,
alebo e-mailom na: marta.droppova@kzp.sk do 25.05.2019

web od 2day