Riaditeľ ZŠ Pankúchova si odniesol významné ocenenie

Spolu 62 učiteliek, učiteľov a ďalších pracovníkov v školstve ocenilo Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR pri príležitosti blížiaceho sa Dňa učiteľov. Z rúk ministerky školstva Martiny Lubyovej si na už tradičnej slávnosti v Bratislave prevzali veľké a malé medaily sv. Gorazda, ako aj ďakovné listy.

Najvyšší stupeň ocenenia v rezorte školstva – veľkú medailu svätého Gorazda a ďakovný list si prevzal aj riaditeľ ZŠ Pankúchova 4 Štefan Rác za dlhoročné vynikajúce výsledky v pedagogicko-organizátorskej a riadiacej práci, za metodickú, odbornú a publikačnú činnosť v prospech pedagogických zamestnancov ZŠ a za dlhoročné mimoriadne zásluhy pri rozvoji Základnej školy, Pankúchova 4.

Morálne ocenenia v rezorte školstva nesúce meno svätého Gorazda sú najvyšším stupňom ocenenia v rezorte a existujú od roku 1999. Udeľujú ho ministri školstva pri príležitosti Dňa učiteľov pedagógom, školským pracovníkom a pracovníkom v iných oblastiach spoločenského života, ktorí vykonali záslužnú prácu pre školy a žiakov.

web od 2day