Preplávame ďalej ako do Popradu?

Presne pred mesiacom ocenil starosta mestskej časti Petržalka Ján Hrčka v poradí 500 000. návštevníčku Petržalskej plavárne. Návštevníkov každým rokom pribúda, čo svedčí o tom, že je naozaj obľúbeným miestom Petržalčanov na športové vyžitie a relax. Okrem toho je miestom, kde mestská časť organizuje 12-hodinovú plaveckú štafetu pod názvom Petržalka na plavárni a ani teraz tomu nebude inak.

Mestská časť organizuje toto športovo-zábavné podujatie už po tretí krát. Aj touto formou chce rozšíriť možnosti Petržalčanov o ďalšiu športovú aktivitu na podporu zdravia a zdravého životného štýlu. Cieľom je tiež prekonať výsledok dosiahnutý v roku 2018 a preplávať viac ako 341 250 metrov (z Bratislavy do Popradu).

Podujatie sa uskutoční v sobotu 11. mája 2019 od 8.00 h do 20.00 h na Petržalskej plavárni na ul. Tupolevova 7. Zapojiť sa môžu obyvatelia mestskej časti, muži, ženy, deti, žiaci petržalských ZŠ a SŠ, seniori, plavci profesionáli a amatéri, schopní preplávať najmenej 50 m. Vstup je pre všetkých voľný.

DOLEŽITÉ UPOZORNENIE!
Plaváreň nebude v tento deň fungovať v štandardnom režime, to znamená, že verejnosť bude môcť využiť iba plavecký bazén a zaplávať si v rámci štafety. Relaxačný bazén, vírivka, sauny aj tobogán budú uzatvorené!

Prihlásiť sa môžete prostredníctvom prihlasovacieho formulára TU:
 






Ako sa prihlásiť na plaveckú štafetu?

a) vytrvalci a kolektívy základných škôl a stredných škôl z Petržalky sa môžu prihlásiť cez prihlasovací formulár do 06.05.2019

b) jednotlivci, vrátane rodičov s deťmi sa môžu prihlásiť na cez prihlasovací formulár do 07.05.2019, alebo priamo na podujatí dňa 11.5.2019 od 8.00 – 19.00 h.

c) kolektívy ZŠ v zriaďovateľskej pôsobnosti mestských častí Petržalka a Rusovce sa môžu prihlásiť na adrese juraj.monsberger@petrzalka.sk. Pre túto skupinu vyhlásila mestská časť súťaž o pohár starostu mestskej časti Bratislava-Petržalka, kde najlepšie tri kolektívy dostanú poháre za I. – III. miesto.

VÝZVA PRE OBČANOV!
Chcete byť členmi organizačného tímu plaveckej štafety? Benefity pre členov organizačného tímu:

a) každý člen organizačného tímu dostane 2 ks kartičiek na bezplatný vstup do plavárne na 90 min.
s platnosťou do 31.12.2019
b) každý člen organizačného tímu bude mať možnosť po ukončení svojich povinností pri zabezpečovaní podujatia aktívne sa zúčastniť plaveckej štafety ako jednotlivec,
c) všetci členovia organizačného tímu majú zabezpečený obed a občerstvenie v bufete na plavárni,
d) každý člen organizačného tímu dostane tričko s potlačou, pero s potlačou.

Prihlášky zasielajte na adresu robert.schnurmacher@petrzalka.sk najneskôr do 7.05.2019

S dobrovoľníkmi pred podujatím bude uskutočnená krátka koordinačná porada. Miesto, termín a čas budú včas oznámené.

Tešíme sa na vašu účasť!

web od 2day