Na Röntgenovej zaparkujete iba so súhlasom mestskej časti

Obyvatelia Röntgenovej si môžu požiadať o súhlas k parkovaniu – TU.
Vážení obyvatelia Röntgenovej, nedávno ste mohli spozorovať na dverách bytov vyvesené oznámenie, ktorým vás mestská časť žiadala, aby dňa 17. mája 2019 od 08.00 h uvoľnili parkovisko na Röntgenovej a neparkovali v týchto miestach motorovým vozidlom. Samospráva upozorňovala aj na to, že v prípade neuposlúchnutia bude vozidlo z parkoviska odtiahnuté. Dôvodom bola realizácia projektu organizácie dopravy – regulovaného parkovania na parkovisku Röntgenova č. 8 – 10.

Parkovanie na nedávno zrealizovanom parkovisku bude založené na systéme regulácie. V praxi to znamená, že na parkovisku Röntgenova č. 8 -10 zaparkujete iba so súhlasom mestskej časti. Súhlas získate vyplnením a zaslaním (alebo osobným doručením) žiadosti o vydanie súhlasu k parkovaniu na regulovanom parkovisku, ktorú si môžete stiahnuť na webovej stránke Petržalky: https://www.petrzalka.sk/wp-content/uploads/2019/05/Formular_Parkovanie_suhlas.pdf. Ostatní návštevníci tam budú môcť parkovať max. 4 h a potom musia parkovisko opustiť.

Základné podmienky, ktoré musí žiadateľ o vydanie súhlasu k parkovaniu spĺňať:

1) musí mať trvalý pobyt v lokalite Röntgenova;
2) je vlastníkom alebo držiteľom osobného motorového vozidla alebo nákladného vozidla do dĺžky vozidla 5 m – úplná fotokópia osvedčenia o evidencii motorového vozidla,
3) je užívateľom osobného motorového vozidla alebo nákladného vozidla do dĺžky vozidla 5 m – zmluva alebo čestné vyhlásenie o zverení motorového vozidla k jeho užívaniu na súkromné účely a osvedčenie o evidencii motorového vozidla – úplná fotokópia dokladu.

web od 2day