Petržalka sa opäť odprezentuje na Hlavnom námestí

Už čoskoro odštartujeme najkrajšie obdobie v roku obľúbeným podujatím: Petržalka na Hlavnom námestí.
Zažijeme prezentáciu Petržalky v plnej paráde v rámci Kultúrneho leta a Hradných slávností v Bratislave 2019.
Len minulý rok prišlo takmer 10 000 ľudí, preto veríme, že tak ako minulé ročníky, tak aj tento, sa potešíme hojnej účasti nadšených Bratislavčanov, ktorí podporujú svoje mesto.

Tento rok privítame mnohých umeleckých aktérov, ktorí nám spríjemnia odpoludnie, pričom hlavným moderátorom podujatia bude Maroš SZALAY.
Program bude pestrý a odprezentujú sa v ňom predovšetkým súbory, žiaci a umelci z Petržalky (Bubnová škola Rytmika, MŠ Iľjušinova, TŠ Love Dance, DFS Hájenka, Rope skipping, Tanec v duši, víťazi speváckej súťaže Pop hit 2019, TS Haló Haló, SZ Petržalčanka, kúzelník Peter Šesták, FS Poleno a slovenský raper ADISS).

Súčasťou programu bude aj prezentácia našej mestskej časti, Miestnej knižnice Petržalka, Kultúrnych zariadení Petržalky, výstava z dejín Petržalky – MILÉNIOVÁ PETRŽALKA, prezentácia remeselníckej tvorby paličkovanej čipky klubu OKOLOK a drôteného šperku Evy Feriancovej a výstava výtvarných prác žiakov petržalských ZŠ a klientov petržalských sociálnych zariadení projektu TO,ČO NÁS SPÁJA a dielok detí z keramických kurzov CC Centra.

Príďte sa zabaviť, ste srdečne vítaní!
Petržalka na Hlavnom námestí sa koná 13.06.2019 od 15:45 hod. do 20:30 hod.

web od 2day